Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod- "The Aether" Problemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio wymarzylem sobie wlasnie ten mod .. Moim zdaniem to jest jeden z najlepszych modow.Lecz mam problem..

Zainstalowalem 3 mody do mc i wszystko dziala bez zarzutow lecz tego za nic nie moge aktywowac ...

Robie wszystko co jest na filmiku pokazane a nawet wiecej i to po pare razy.Z 10 razy probowalem to zrobic na nowym mc bez zadnych modow i nic wlaczam gre i jest tak samo jakby bez tego moda bylo .. Warto chyba napisac ze jak wlaczam gre to musze aktualizowac mcpatcher-2.10_02 bo inaczej mam blad ..

Mam orginalnego mc i robie wszystko co jest na filmikach i USUWAM zawsze META-INF

Ma ktos jakas rade co jeszcze bym mogl zrobic zeby to mi dzialalo ?

I moze ktos jeszcze ma takie problemy jak ja ..

Opublikowano

1. Usun calego minecrafta jakiego masz na kompie i usun folder .minecraft potem zainstaluj na nowo(zrub kopie save)

2isw7yf.png

Opublikowano

Uzylem tego programu i udalo mi sie przez niego uruchomic xraya .Ale jak zrboilem aether to po obrazku MOJANG jak wlaczam gre black screen i error po chwili.. Nie wiem co jest grane z tym modem ..

Opublikowano

Przyłaczam sie do tematu zainstalowalem moda The aether i wlaczam gre mam orginalnego i wlaczam tą gre i mam logo mojang wlacza sie jakas mapa wywala mnie z niej do glownego menu i tam mam crasha wie ktoś o co chodzi

h6IduA1.png

Opublikowano

Teraz cos sie stalo z tym programem .. Wczoraj wszystko dzialalo a teraz jak wlaczam to sie pojawia info o nowej wersji klikalem TAK program sie nie chce odtworzyc i mi tak laguje system ze musze reset kompa... probowalem kliknac NIE i to samo.Nie wiesz moze o co chodzi ?