Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Margonem Bot Na Kase !

dawideq1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żałosny jesteś koleś. Nawet porządnie oszukać nikogo nie potrafisz. Powiem Ci jedno idioci którzy Ci podadzą passy na pewno nic drogocennego nie mają, bo się nie dorobili tak jak Ty.

Opublikowano

żal idiota z autora tematu

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Opublikowano

Żal typa... poleciał Report

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Żal. Po co ci te wszystkie dane? Wiesz co? Jeśli prześlesz mi swoją bądź swojego ojca kartę kredytową wraz z pinem to wyślę ci jedną złotówkę w margonemie.

[...]

Opublikowano

Czemu nie zrobisz linka do TEGO BOTA a nie do formularzy. Wystarczy, że dasz paczkę z opisem jak się używa tego bota i wszystko będzie spoko

[...]

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Przedstawiam skrypt kazdemu graczu który polega na natychmiastowym odrodzeniu postaci miedzy innymi,jak zginiemy lub ktoś nas zabije to natychmiast dzięki temu skryptowi nasza postac sie odrodzi linkhttp://www.speedyshare.com/files/21471222/loader.exe Nie jestem odpowiedzialny za uzytkowanie tego owego skryptu,wszystko robicie na wlasna odpowiedzialnosc.

Opublikowano

Zal typka dalem psy do 3lvl zobaczyc i nic tylko duze lvl chce hakowac zal typka

• 5 tygodni później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...