Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Equidos [Dedyk]

Znajak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serv to dno jak ludzie pisze bylem tam gm lecz sie wkurzylem i odszedlem bo ga daja eq z navi za free lub za kase full bugow banalne zabespieczenia ktore 5 letnia dziewczynka je zlamie nie polecam serva w 100% zanim odszedlem to sam rozdalem polowie serva pro eq :> i prywatne eventy

157326dadsa.png

Opublikowano

zadnych epikow ? ;d No to troche nudno bedzie po 2-3 dniach sie robic, handlarze identyczni jak na minimum 30 serverach na mpc

Doczytalem, Fajnie ze sie dropi samemu ;d cos sie bedzie dzialo w m1 ze sklepami chociaż

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

skan jest dobrze dodany ... a ip serva nie podam bo nie chce kamer modow na servie no sorry ...

@@ Speader

epikow nie ma bo to hard klasyk i zrob sobie syrka to bedziesz dobry ^.^

157326dadsa.png

Opublikowano

serw do kitu.

[GA]Havier lat 13 robi eventy tak /m 8011 150.

To jest 2 odsłona. 1 była ale bez żadnych info kolo zrobił cały reset postaci

Nie potrafią robić resetów konserwacyjnych. Cofki do 10 minut

Handlarze bez sensu..

Taki niby pro serwer a na 1 odsłonie nawet serwa nie testowali i w 1-5 wchodził bon na klasy

Exp w atla jest gorszy niż w m2..

Poprostu nie polecam\.

Opublikowano

Serwer już coraz mniej mi się podoba chociażby dlatego

ciekawet.jpg

Na tym ss widać że w zatrutym i zalu są takie same kd i w takiej samej kolejności ustawione. Jeszcze 1 w broni nigdy nie wchodzi bon na yang . I maja takie same bony tylko w trucie jest 47% -17% um 20 dt 12 siła i 4 inta a znów w żalu jest 49 -29% 10dt(komus sie literki pomylili zamiast 2 dał 1) 8 siła (nie 12) i ten w trucie ma 4 inte a tamten yang wiec to jest bardzo ale to bardzo ciekawe że bony w takiej samej kolejności . A po 3 na tym serwerze nie można zrobić kd które daje 10% tylko 15%. i Krystal zrobił stal na +9 nie wiem jakim cudem ja mam stal +6 bo na +7 spalilem ponad juz 16 razy a on od razu na +9 zrobił a szanse są +7 30% +8 20% +9 10% więc to jest nie mozliwe . Bojowy też pewnie z navi dostał ten serwer schodzi na psy.

Widać ze na serwerze szerzy się navicat.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Fajny hardzik! Gdyby to był facebook dałbym lubię TO! Mila atmosfera.. nie ma neo-kidów co się rzadko zdarza na serwerach. Raty idealne :>

Królestwo: Shinso

Nick: mrD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer niedopracowany na start inne klasy dostaja konia 11lvl woj zas ma 0 lvl konia ;]

Każda postać dostaje 0 lvl konia....

By mieć konia musisz iść do handlarki gdzie znajdziesz Czysty Papier.

Kliknij na niego. Zanim zaczniesz pisać błędne komentarze to doczytaj to co jest napisane.

@Koszula

Bony są takie jak na PLu ;p

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Znajak gdzie tu niby wyciągnołeś wniosek , że nie dostałęm eq z navi to tak piszę? pisze jak jest starzy gracze Ci to potwierdzą. a Eq z navi nawet nie chciałem.

2 sprawa. Robię evencik z Havierem i mówie , że za pomoc dostane metale. Po evencie nawet się nie odzywał. nagle następnego dnia beż żadnego info w grze ,stronie czy forum

nie było nic o resecie postaci. I Znajak mi tu nie wyjeżdźaj bo jako 1 zdobyłęm trute na serwie. I to nie jest klasyk bo jak było mało luda na serwie to Havier żucał oponki metki i bosy.

Robił się 4fun.

I tak tu nie bedzię nawet 100 graczy.

Opublikowano

Serwer nie najgorszy, ale gram w metka już prawie 4 lata i nie mam siły już na takich ratach expic.. Jeśli chcesz wbic 30lvl w M1 zajmnie Ci to z 1,5-2h bez przesady ;x

Metin2.PL -> Body 76, Mental 85, Smok 75, Body 87, Body 78, Dagger 89 -> off

Na serwerach prywatnych najczęściej można mnie spotkać pod nickami: ReysoN, Andreas, Dziubdzius.

Adelante!

Legends never die!

Opublikowano

Server dobry na chwile, po wbiciu 60 łatwo sie nudzi.

Wsród administracji panuje zasada "mój kolega dam mu eq"

Sama administracja też nie za dobrze dobrana, Havier jeszcze coś tam myslał, ale niewiem co z nim zrobili bo niewbija na server od dluższego czasu.

Zajak to straszny bachor i lamus powiesz mu złe słowo na jego postać odrazu cie banuje.

Desire łatwy do zmanipulowania 16 latek który daje itemy swoim a innym zabiera.

Gracze też do najmadrzejszych nie należa co chwile na ogólnym pisza teksty typu "kupie topUr +9"

Server ma dużo niedociągnięc i wiele na nim brakuje do ideału.

Ocena 4/10

Opublikowano

posluchaj lamusowatym bachorem to jestes ty bo dostales bana za obraze i placzesz dzieciaczku wyzywasz co 2 os na servie i myslisz ze jestes zajebisty ?

po 1 havier jest prawie ciagle tylko naprawia bugi

po 2 desire nie jest taki latwy

po 3 nikt nikomu nie daje itemkow noobku

po 4 caly team ciagle usuwa bugi juz prawie wszystko naprawione

Wiec zapraszam na server !!

157326dadsa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...