Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wymagania do v2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Moim zdaniem na wpka to jakies 13k pz fms se sr +30 i kd potwora +4 , buff sr +25 % , najlepiej +500 defa(chyba że wyciągniesz więcej) i jakies +8% na omdlenie (naprawde bardzo pomocne) i ze 2-3 grupki rady mógłbyś dać też ciekawi mnie na M ile masz skile . up jak będzie expić na szponach to bon na strzały mu nie potrzebny ;p

Edytowane przez FunChicken

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Skille to kwestia czasu :P Mam cały ekwipunek KU :D Czarowane m5 daje 200 ataku zbroja m4 co daje defa 70 i jakiś tam inny bonek bodajże blok ciosów tak z 15%, a wirek na jak naexpie to będzie m, i tez ku bede czytać, defa razem mam 422 a ataku tak z 700, a HP 10 300, i właśnie nie wiem jakiego silla potem ładować :(

Opublikowano

Skille to kwestia czasu :P Mam cały ekwipunek KU :D Czarowane m5 daje 200 ataku zbroja m4 co daje defa 70 i jakiś tam inny bonek bodajże blok ciosów tak z 15%, a wirek na jak naexpie to będzie m, i tez ku bede czytać, defa razem mam 422 a ataku tak z 700, a HP 10 300, i właśnie nie wiem jakiego silla potem ładować :(

Jakiego skila masz wybrać to tylko i wyłącznie zależy od Ciebie czy chcesz iść w stronę expa i łatwiej expić czy bardziej bawić się w pvp i wybrac Palec

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

będzie ci ciężej w v2 z rozpro. zrób skille czarowane, czarowana, strach.

później siedź w v2 tak długo aż wbijesz rozpro na m.

na tym 50 którymś poziomie i tak nie wygrasz za dużo pvp surą WP, bo on dobry jak ma wysoki lvl.

4 skille na m+ itd.

eot.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...