Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, zaczną od tego, że szukałem odpowiedzi na mój problem w internecie z 100razy i nic nie znalazłem, mój problem jest taki, że kiedy uruchamiam elitesro(1.037 ze strony oficjalnej) uruchamia mi się gameguard, i zanim uruchomi mi się sro_client to muszę czekać z tym gameguardem na ekranie dobre 5minut, u mojego kuzyna i kolegi nie ma tego problemu, dodam, że nie wbijam żadnymi wspomagaczami, botami, loaderami o ile są i innymi pliczkami :P Komputer mam od kolegi i kuzyna nawet lepszy więc nie wiem w czym problem, mój antywirus to Microsoft Seciurity Essentials, sam nie wiem skąd go mam :O Proszę bardzo o pomoc, przez to jest mi ciężko grać, ponieważ klient przy wbijaniu często się crashuje :/ Nagradzam +-ikami za dobre odpowiedzi, za złe minusów nie daje, bo chociaż chciało wam się to przeczytać i coś napisać, Pozdrawiam Zmora222 ;]

@edit

Jeśli to istotne, to mam Windows 7 Home premium 64-bit ;] Ale wątpię, gdyż mój kuzyn ma taki sam, ale trochę słabszy procesor ;]

Edytowane przez Zmora222
Opublikowano

Tak za każdym razem, ale ostatnio odkryłem tak, że za 3odpaleniem silka, czekam tylko 4 i pół minuty :O I tak dużo to nie daje, jeszcze raz proszę o pomoc, w sprawie tych crashy, to na serwie był populated a ja crash, ale to już może inna przyczyna była xD Tak czy owak, czekam w cholere czasu i to mnie wkur**a ;/

Opublikowano

Wybacz ale za to plusika nie będzie, niestety, ale wpadłem na to jak 1 raz odpaliłem eSro i tak miałem, macie coś jeszcze? Jak coś to najwyżej jeszcze raz clienta pobrać muszę, ale szkoda ze mi neta co 5minut rozlacza :O Jeszcze może pobiore jakiś dobry antywir a tego usune bo ćoś może blokować :)

Opublikowano (edytowane)

Ja myślę ze to nie wina Antywirusa skoro klient się włącza, spróbuj pobrać od nowa klienta bo nie przychodzi mi nic do głowyhuh.gif

spróbuj usunąć niepotrzebne rzeczy na komputerze bo możliwe że to one zamulają komputer, a crash to winna tego że serwer jest zapełniony bo auto-login nie działacool.gif

Edytowane przez Smalt
random.jpg

Opublikowano

Więc tak, tak się wku***łem, że usunąłem wszystko z kompa prócz windows'a i plików systemowych czy cuś, od kuzyna wziąłem clienta, pobralem i zainstalowalem avire, po czym zrobiłem scana...Usunąłem ją poóźniej, bo mi znajdowała wira w sro_cliencie i grac nie moglem, a problem jest nadal...Hahaha...Ja sobie po prostu może odpuszczę i bd wbijac to 30minut xD Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, ale nie pogardzę większą ilością :D