Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awaria Mpcforum.pl I Rollback Do 28.06.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo jestem ślepy albo mi nic nie ubyło x.o

Opublikowano

Ojejku, jak tak to czytam, to 1 osoba napisała, że (naprawili forum)

A reszta?, ile postów straciła, albo śmieją się z tych co te głupoty piszą :P

"Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolny rozmiar obrazków(w sensie wielkość??, czy rozmiar mb,kb?)

* dowolną ilość adresów URL

* dowolną ilość linii "

Wasz błąd :)

szyszolew.jpg

Opublikowano
@UP

Ale miałem farta^^

Mam nadzieje ,że nie zostane jeszcze raz zbanowany, będę dobrym userem...

Nie no mod to też człowiek ;) poprostu next time ostrożniej, nie lubimy jak na naszym forum ktoś linkuje do stron/for o tematyce którą my się zajmujemy. To nasza brocha od zeszło 3 lat i nie zapowiada się żeby było inaczej ;)

2006-2010

Opublikowano

A ja gratuluję tak szybkiego powrotu zapowiadało się jak sprzed 2 lat :D ale widzę mądry polak po szkodzie i backup był zrobiony. I to niedawno !!!

sygnakopiatj4.png

Avatar sponsorowany przez ApOkAlIpSsIoN (ver.3.0)

Opublikowano
A ja gratuluję tak szybkiego powrotu zapowiadało się jak sprzed 2 lat :D ale widzę mądry polak po szkodzie i backup był zrobiony. I to niedawno !!!

Dwa razy się nie popełnia tego samego błędu :)

Opublikowano

Ja myślę, że taki rollback przydałby się przynajmniej raz na 3 miesiące :P Wiele "userów" piszących same "sensowne" i "wartościowe" tematy i posty straciłoby zapał do zaśmiecania forum jedynie dla nabicia postów. Szkoda tylko, że przy takim rollbacku tracimy także ważne rzeczy np. to o czym pisał Yooj. Tyle się męczył i wszystko stracił. I tu nasuwa się sugestia. Po co warny za spam ? Może dobrym sposobem na zastopowanie spamu byłoby ucinanie jakiejś ilości postów delikwentowi, w zależności od stopnia jego wykroczenia ?

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano
Ja myślę, że taki rollback przydałby się przynajmniej raz na 3 miesiące :P Wiele "userów" piszących same "sensowne" i "wartościowe" tematy i posty straciłoby zapał do zaśmiecania forum jedynie dla nabicia postów. Szkoda tylko, że przy takim rollbacku tracimy także ważne rzeczy np. to o czym pisał Yooj. Tyle się męczył i wszystko stracił. I tu nasuwa się sugestia. Po co warny za spam ? Może dobrym sposobem na zastopowanie spamu byłoby ucinanie jakiejś ilości postów delikwentowi, w zależności od stopnia jego wykroczenia ?

Nie byłoby to dobrym sposobem.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jak taki de;ilwent dostanie bana to tez traci posty i na dodatek swój nick i konto na czas w zaleznośći od bana ; >

76561198001815076.png
Opublikowano

o nawet root admin sie odezwal ^^ ja na szczescie prawie nic nie stracilem, bo neta od lipca nie mam -.-

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
dobrze że to już koniec tego

"IPS Driver error"

Niekoniecznie, forum sie ciągle rozrasta. Problemy i tak będą za jakiś czas znowu występowały ;p

pora zacząc robić rzutki na forum xD

76561198001815076.png
Gość mlody22pl
Opublikowano
dobrze że to już koniec tego

"IPS Driver error"

A mi dzisiaj Wyszło o.O

Ps:Proszę naprawić member teams; s

Opublikowano
A mi dzisiaj Wyszło o.O

Ps:Proszę naprawić member teams; s

Na to bym nei liczył. Problem z Members team najwyrazniej przekroczył mozliwości naszych adminow ; >

76561198001815076.png
Gość mlody22pl
Opublikowano

hahaha

Już mi się pojawił IPS Driver ,czyżby MPC Bije Rekordy?

Opublikowano
mi też już się pokazuje kurde :D a można to jakoś znów naprawić :D??

Napisz do kokosza zeby ci podał dane do przelewu^^

76561198001815076.png
Opublikowano
Coś wam się z banerem zwaliło, pewnie baner wygasł. ;)

Administracja testowała style forum. Zostały 2 style do wyboru na dole strony.

Logo będzie takie jakie było.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...