Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Drop kamieni Surą WP 70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam :)

Chciałem zobaczyć wasze sugestie dotyczące dropu kamieni duchowych surą WP 70 :)

Na 65 dropiłem je na metkach Śmierci, drop nie był, aż tak zadowalający, ale na rękawicy w nocy wyrwałem ze 2 kamienie (z ręką na sercu).

Teraz mam 70 i mam 1 pytanko :), czy dropić na metkach Mordu na Ognistej (bicie metka co około 10 minut), czy może bicie Pung-Ma i Ma-An w Lesie (metek co 1,5-2 minuty), czy może jednak wrócić do dropu na metkach śmierci :)

Oczywiście wiem, że jest jeszcze możliwość dropu "na gapę" na metkach w dt (modru, śmierci), ale ja chciałem tylko znać najlepszą opcję poza dt, gdyż potrzebuję na jutro rano dropnąć jeszcze 2 kamyczki :)

Edytowane przez 3rn!
Opublikowano

szczerzę to jak dajesz rade to pung-ma i ma-an. ale staraj się bić wszystkie metki to może i 3 kamole dropną jeśli masz 2x drop ;p pozdrawiam i liczę na + jeśli pomogłem ;p

Combat 18.

Opublikowano

+ leci :)

Pung-Ma i Ma-An mógłbym prawie bez potów jechać więc ;P.... Tylko nie wiem jak z dropem ;d rozwaliłem ich pewnie w swojej karierze :) około 20 i nie dropnął ani 1 kamyk ;d

PS. Na razie nie mam 2x dropu :), będę pewnie teraz go kombinował ;d

Opublikowano

Ja bym ci radził coś zrobić z eq aby bić metki mordu więcej ich jest na ch (zależy ile osób je bije) ja bijąc je bodziakiem 65lvl miło wspominam drop ^^ na dzień dropnełem nawet 3kamole + jakieś dobre ku i kd +3/4

Opublikowano

Wracam chyba do Pung-Ma i Ma-An i ewentualnie do Śmierci ;d Bo Mordu są popularne na kronosie ;d

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...