Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Problem z Portal Gun mod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem związany z modem portal gun

mam zainstalowanego portalguna mam texture pack i save do portalguna

a gdy otworze skrzynie to mi wyskakuje Saving Chunks czy coś takiego i czarny obraz mi sie robi podejrzewam że w tej skrzyni

mógł być portal gun bo mógł by się zbugować czy może źle wgrałem ?

Jak możecie prosze o download Save texture packa i portal guna który nie buguje się nie miałem wgranego żadnego moda do gry i wersja oczywiście 1.7.3

będzie + lub - jak kto woli

Opublikowano

Odinstaluj całego minecrafta PAMIETAJ ZRÓB BACKUPY MAP .Zainstaluj wszystkie mody od nowa nie zabiera to dużo czasu i jest lepsze niż próba naprawienia takich błędów.

Opublikowano

@UP to nic nie daje bo to wczesniej robiłem

i jeszcze to co właśnie w temacie napisałem to było bez modloadera i audio moda a teraz jak zainstalowałem audiomod i modloader to gdy wchodze do gry to po wejściu mam czarny ekran ...

Opublikowano

@UP to nic nie daje bo to wczesniej robiłem

i jeszcze to co właśnie w temacie napisałem to było bez modloadera i audio moda a teraz jak zainstalowałem audiomod i modloader to gdy wchodze do gry to po wejściu mam czarny ekran ...

A więc masz źe dobrana wersje modloadera/audiomoda badz zla wersje portal gun moda .

Tutaj masz linki do najnowszych :

http://www.minecraftforum.net/topic/75440-v173-risugamis-mods-recipe-book-updated/ - MODLOADER + AUDIOMOD

http://www.minecraftforum.net/topic/199391-v173-portal-gun-v5-coop-guns-bacon-gun-and-smp/ - PORTAL GUN Z DODATKAMI ;P