Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój problem polega na tym że po wgraniu kilku modów : Portal gun, Clay moster( czy coś w tym stylu), Herobrine, TooManyItems oraz Single player komands wchodząc w mój save wyskakuje saving chunks i po chwili się wyłącza Minecraft, więc reinstalowałem minecrafta i jak teraz wchodze w save nie ma moich konstrukcji tylko te same seedy. Da się jakoś odzsykać stare budowle czy już nie? Proszę o pomoc :unsure:

Opublikowano

nie . chyba że weźmiesz ( Jak masz Windows ) wejdz w Start ---> Panel sterowania ---> Wydajność i konserwacja ----> Przywracanie systemu i tam cofnij sobie o kilka dni :) ( u mnie raz zadziałało kiedyś...

zjxa83.jpg

Szukasz Kumpla do Gry ? Napisz na GG: 33011130 Skype: Zkumeru

Opublikowano

Po pierwsze podaj pelnego loga co sie dzieje, loga masz w katalogu serwera (przyjmuje ze to bukkit). Domyslam sie ze wpierw wywaliles wszystkie mody? Jesli nie to wpierw to zrob.

Zkumeru: jak nie wiesz co piszesz to nie pisz, co ma przywracanie systyemu do wywalajacego sie serwa minecrafta? Doczytaj sobie wpierw co robi przywracanie systemu.

ZAPRASZAM NA NAJLEPSZY SERWER RPG MINECRAFTA: KILLER.S.PLAYCRAFT.PL

b_560_95_1.png

Opublikowano

Po pierwsze podaj pelnego loga co sie dzieje, loga masz w katalogu serwera (przyjmuje ze to bukkit). Domyslam sie ze wpierw wywaliles wszystkie mody? Jesli nie to wpierw to zrob.

Zkumeru: jak nie wiesz co piszesz to nie pisz, co ma przywracanie systyemu do wywalajacego sie serwa minecrafta? Doczytaj sobie wpierw co robi przywracanie systemu.

On ma problem s save, nie z serwerem...

To jest ukryta treść, proszę

Próbowałeś tego ?

y5r5.png