Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

amidorak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zrobiłem sobie trochę itemków na tym serwerze (achievment get), wszystko ładnie, gra mi się spodobała i po tygodniu kupiłem sobie premium, niestety nie wiem co jest tego przyczyną ale nie dostaję itemków losowych, ostatni raz dostałem w środę. Z moich źródeł wynika że itemki "odnawiają się" w czwartek o 16, a każdy item dostaje się losowo co 15-72 minuty gry, a ja od tamtej środy grałem z 7 godzin. Może ma to coś wspólnego z patchem który wprowadził z sobą nową snajperkę i inne duperele, albo z zakupem premiuma.

Nie przesłałem również nikomu czapki którą można przesłać przy zakupie premium. Nie wiem o co chodzi, proszę o pomoc. Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Zakup premium powoduje ze mogą ci dropnac lepsze itemki, patch też nie ma nic wspólnego z dropem, po prostu czasem tak jest. A przy zakupie można dać patrzalki profesora :D

Edytowane przez ak95

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

Opublikowano

Drop itemów jest LOSOWY, czyli broń może Ci polecieć w każdym momencie gry, chyba że wydropiłeś już limit to musisz czekać do czwartku.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Panowie dziękuje za zainteresowanie.

Jednak nie wierze w to żeby był tak losowy że przez jakieś 7-8h grania nic nie wyleciało.

Poczekam do jutra, jak do soboty nic nie wyleci to trzeba będzie założyć nowe konto.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...