Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bonusswitcher by PADMAK

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co jest grane, ale mam takie coś.

Pobrałem tego bonusowatora i mam klienta z grą. Włączam klienta, loguję się na postać, następnie biorę strzykawkę wybieram ten plik bonusswitcherbypadmak.dll

Potem choose window, wyskakuje okienko z 3 sekundami, klikam ok potem szybko na metka i NIC SIE NIE DZIEJE. Także czekam na szybką pomocą, odpowiednio wynagrodzę.

Opublikowano

mastick inaczej, bo ja gdy klikam choose window i dopiero się nie odpala, nawet nie mam okienka z wpisywaniem bonów.

a po 2. ten koleś co dawał link drugi działa, ale jak biorę zainstaluj to bład jakiś wywala.

@edit

Dobra udało mi się zwojować z tym plikiem. Wgrałem go i jakiś błąd mscvr100.dll ?

"Nieznaleziono procedury coś coś tam i MSCVR100.DLL"

Opublikowano

Uppsik, po 1. są złe tłumaczenia po 2. były jużtakie bony jakie wpisałem i zmieniło.

@hex

mam już ten plik w folderze.

Opublikowano

No zrobiłem tak jak powiedziałeś to teraz zacytuję błąd jaki mi wyskakuje kiedy biorę choose window i klikam na okno.

"Nie znalezionio punktu wejścia procedury _invalid_pamameter_noinfo_noreturn w bibliotece MSVCR100.dll"

Czekam na pomoc.

Opublikowano

Na poczatku tez to mialem, a potem zadzialalo jak zainstalowalem visual c++ i famerwork 3.5 dodam ze xp na ktorym to robilem to jeden wielki blad ale zadzialalo.

Na poczatku tez to mialem, a potem zadzialalo jak zainstalowalem visual c++ i famerwork 3.5 dodam ze xp na ktorym to robilem to jeden wielki blad ale zadzialalo.

Opublikowano

visual ++ mam i dalej nic... próbuje z framworkiem.

A i nowy błąd mam.

Kiedy opalam bota, mam już okno z bonami to jak kliknę start to mam "?????" i zamyka się metek, co dolega ?

Opublikowano

Mam, ale próbowałem na nowo pobrać i zainstalować, ale jakiś błąd.

A jak odpalam przez klienta to nic się nie pojawia (okienko z bonami) nawet po zainstalowaniu visual ++

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...