Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gdzie kupić yangi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo zastanawiam się nad kupnem yang na stronie : mpcforum.pl . Czytałem , że oni oszukują . I czy znacie jakieś strony na których można kupić yang za sms?

Opublikowano

Tak jak UP yangi za sms są drogie i się nie opłacają. Ale jak chcesz koniecznie za sms to możesz się z kimś w metinie umówić ze doladujesz mu SM za kd lub yangi. Oczywiscie jest ryzyko, że Cie oszuka

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

przez sms dużo zabulisz.

na allegro taniej, ale zawsze ryzyko, że Cię wykitają.

jeśli się zdecydujesz na allegro, zwróć uwagę na osobę sprzedającą i pozytywy.

ja natomiast polecam ci kupic na allegro kamyki duchowe i za nie skombinować jakieś fajne eq.

bardziej się opłaca moim zdaniem.

Opublikowano

szczerze to polecam na allegro ale nie od LUKART bo czekałem 2 tyg bez kontaktu i napisał jaki termin i następny tydzień czekałem i napisał, że zbanowali mu konta. ;x patrz na komentarze w profilach na allegro.

Combat 18.

Opublikowano

na allegro :) zawsze kupuje od " 5na5 GG : 31810090 lub tajemniczy sprzedawca od którego kupiłem tez yangi i mnie nie oszukał :) jest na allegro ale nie znam nicku . jego GG : 13289985

pozdro

1314559756-U380640.png

Sygna by

BeMyLady

Metin2 x-world ! Postać + Eq ! Zobacz i kup teraz. : )

http://allegro.pl/show_item.php?item=1810853337

Zbieram 1000 minusów więc nakurwiaj

delete.png .

Opublikowano

Nie kupuj przez sms'a bo to sie po prostu nie oplaca.

Yang z tego co widze teraz srednio po 15-18 zlotych 1kkk za normalna kase.

Na allegro nie widze zeby w tej chwili byla jakakolwiek aukcja za sms. Patrz na pozytywy.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Jest strona z możliwą płatnością przez sms, lecz wychodzi to x2/3 razy drożej, ponieważ firma, która obsługuje ich sms'y (Dotpay) bierze wysokie płatne dla siebie, a więc oni musieli podwyższyć cenę aby coś zarobić. Lepiej jest przez przelew. A co do kupowania na allegro, zawsze patrz na komentarze, jeśli ma z 10/25 negatywów, już rezygnuj. Nie warto podejmować ryzyka ; ).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...