Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wolfteam jest za free?

Glodelk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, widziałem gre wolfteam , podobno spoko. Chce sobie pograć . I czy w 100% to jest darmowe :rolleyes:

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Tak to jest darmowa gra, lecz jak w każdej grze tego typu są również przedmioty za realne pieniądze (na razie jeszcze nie wprowadzili, podobno mają wejść w przyszły wtorek). [mówię o wersji polskiej]

Mam nadzieję, że wersja polska nie zrobi się jak amerykańska gdzie każdy będzie latał napakowany kasą realną.

Na razie się bardzo przyjemnie gra, często eventy, przed 10 minutami zakończył się mały turniej.

Ogólnie polecam grę, na razie jest fajnie, a co z tego będzie, zobaczymy.

Zapraszam na strone gry:

To jest ukryta treść, proszę

Pozdrawiam, Vizorg.

Opublikowano

a długo sie pobiera :(?

mam neta 200 okolo

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Szybko powinno, client ma 700 mb, a później jeszcze trochę patchowania. Polecam pobierać przez downloadera oryginalnego (chyba, że nie zadziała to wtedy przez megaupload).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...