Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuje]Build skili do dekarona summoner

gruby157

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję buildu skili dla summonera w Dekaronie, widziałem już ich całkiem sporo, ale wydaje mi się że wszystkie były dla 2moons - dlaczego? Bo po 1 w dekaronie niema skili Cosmo, bynajmniej ja ich nie widzę, po drugie w dekaronie jest o wiele więcej skili niż na tym buildzie, i nie wiem co z nimi robić, a po 3 to dlaczego na dekaronie niema skili cosmo, przecież to podobno 2moons jest bardziej zacofane :f. Obojętnie jak ten build będzie wyglądał mogą być zdjęcia lub po prostu napisane co maksować. Gram na twin swordach, będę wdzięczny za każdą pomoc i oczywiście polecą plusy.

Opublikowano

Witam, poszukuję buildu skili dla summonera w Dekaronie, widziałem już ich całkiem sporo, ale wydaje mi się że wszystkie były dla 2moons - dlaczego? Bo po 1 w dekaronie niema skili Cosmo, bynajmniej ja ich nie widzę, po drugie w dekaronie jest o wiele więcej skili niż na tym buildzie, i nie wiem co z nimi robić, a po 3 to dlaczego na dekaronie niema skili cosmo, przecież to podobno 2moons jest bardziej zacofane :f. Obojętnie jak ten build będzie wyglądał mogą być zdjęcia lub po prostu napisane co maksować. Gram na twin swordach, będę wdzięczny za każdą pomoc i oczywiście polecą plusy.

Wyglada to tak. oczywiste jest to że powinieneś pakować we wszystkie najlepsze skille.

jednak biulda skilli czy tez statow najlepiej nie poszukiwać u innych tylko samemu zrobić dobry.

Co do skilli cosmos , one są tylko że przesunęli je do domination i combat wystarczy zobaczyc po obrazkach czy tez nazwach ;P

mam pytanie jaki server/lvl? Pytam , bo zastanawiam sie czy znowu nie pograc w dekarona ale samemu mi sie nie chce xD

jak bys chcial to moje gg 37735031

Opublikowano

wczoraj wbiłem 60 lvl sumkiem, w tą gierkę gram od jakiegoś tygodnia dlatego poszukiwałem buildów, i tak mam reset skili, więc jak się ogarnę to ułożę po swojemu :D Pewnie że możemy razem zagrać, napiszę na gg jak będę miał trochę czasu, i jak ściągnę gg :D

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam takie pytanko jakie powinienem mieć staty na 60lvl bo po tym jak przeniesli na nexona zresetowane miałem wszystko a już nie pamiętam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...