Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft "Could not create the Java Virtual Machine"

addoh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że dubluje ale gdzieś mi się stary temat zapodział!

Podczas odpalania minecrafta wyskakuje mi ERROR! : "Could not create the Java Virtual Machine"

Pomóżcie !!

Nie gadajcie mi nic z przeglądarką ani z zwiększeniem wirtualnej pamięci , bo to nie działa!

Reinstalowałem minecraft'a i jave , i dupa! nic

Proszę o odpowiedź a będę go wielbił ponad niebiosa !

I minusik , lub plusik!

Pomocy!

Opublikowano

1. Jeśli mamy oryginalną wersje MC to kopiujemy plik "Minecraft.jar" z folderu z grą na pulpit. Jeśli wersję piracką to kopiujemy na pulpit "Minecraft.exe" z tego samego folderu.
2. Otwieramy notatnik
3. Wpisujemy: java -XmsIlość twojego ramu w mbm -jar "C:\Documents and Settings\Nazwa Użytkownika\Pulpit\Minecraft.exe (lub .jar)
4. Zapisujemy to na pulpicie jako "Minecraft.bat"
5. Uruchamiamy i cieszymy się działającą grą

Cytat z poradnika:

http://www.mpcforum.pl/topic/334669-tut-nie-dziala-mi-minecraft/

y5r5.png

Opublikowano

proboj caly czas odpalac minecrafta. moze zadziala. ja mam inny blad i jak odpale 2 lub 3 raz to dziala.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

proboj caly czas odpalac minecrafta. moze zadziala. ja mam inny blad i jak odpale 2 lub 3 raz to dziala.

Wiesz że każdy miewa takie błędy , ale t ojest coś innego , naciskałem 15 razy launcher i tylko to co mi się wyświetliło to ERROR o tej wirtualnej maszynie , ten kto mi odpowie jest moim ( mini żeby nie było że jestem jakimś poganem itd. ) bogiem xD

Opublikowano

Adminów proszę , o zamknięcie , problem rozwiązany , dla tych co mają taki sam error xD :

Ja miałem ( głupi jestem! ) dwa anty wirki , i to stanowiło problem , rozwiązanie nakazuje umieszczać w tego typu tematach , gdyż nie jest chronione prawami autorskimi!

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

:( tez mam taki problem

Przecież autor napisał co było przyczyną...

Ja miałem ( głupi jestem! ) dwa anty wirki , i to stanowiło problem , rozwiązanie nakazuje umieszczać w tego typu tematach , gdyż nie jest chronione prawami autorskimi!

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ludzie help nie moge wlaczyc minecraft multiplayer 1.2.5 tez mi pisze ze wirtualna machina nie dziala ciagle odswierzam odinstalowuje i nic wiec prosze o wielka pomoc :( :( :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...