Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Problem z Kbot

VVidel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Otóż mam problem z Kbotem. Chodzi o to, że podczas próby zalogowania się na konto przez Kbota wyskakuje mi, że wersja bota jest nieaktualna, a mam Kbota 5.1.4 oraz włączonego KbotCC 5.1.4. Nie wiem o co chodzi, proszę o pomoc.

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

Ivan wyłączył na jakiś czas licencje bo BP skanuje boty... wersja pewnie po włączeniu licencji będzie nowa więc czekaj cierpliwie na nową wersje lub na włączenie licencji .

Opublikowano (edytowane)

Ivan wyłączył na jakiś czas licencje bo BP skanuje boty... wersja pewnie po włączeniu licencji będzie nowa więc czekaj cierpliwie na nową wersje lub na włączenie licencji .

POWINIEN ZAWSZE TO ROBIĆ NAWET WCZEŚNIEJ!! (niemożliwe)

Edytowane przez KingRaider
temp0166.png
Opublikowano

Oki dzięki Thugge, + dla ciebie i niech ktoś zamknie ten temat bo noob z wakacji przyjechał i wszystkie tematy będą odświerzane :D

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

Tak tak, powinien jasnowidza zatrudnić :O

Nie żeby coś, ale płacimy za tego bota, bo jest niewykrywalny... Więc?

Opublikowano

Iwan pociska kity B) KBot to klon Ibota z taką różnicą że Ibot dzaiła bez problemu non-stop i tam nikt nie opowiada o jakiś kontrolach itp. Widocznie ma problemy techniczne i mu się wstyd przyznać a nam pozostaje tylko czekać... bo co wymagać za takie pieniądze

Opublikowano

Iwan pociska kity B) KBot to klon Ibota z taką różnicą że Ibot dzaiła bez problemu non-stop i tam nikt nie opowiada o jakiś kontrolach itp. Widocznie ma problemy techniczne i mu się wstyd przyznać a nam pozostaje tylko czekać... bo co wymagać za takie pieniądze

Dlatego za Ibota częściej lecą banany

bugpointblack.png

Opublikowano
Dlatego za Ibota częściej lecą banany
Lol.. przecież to jest ten sam bot, z tym że do Ibota nie wyłączają zeby zrobić aktualizacje tak jak w Kbocie z prostej przyczyny, bo crackują aktualizajce Ibota, i wprowadzają na swój serwer.. IMO dlatego Ibot lepszy, chociaż przesiadłem się na Kbota z uwagi na cenę..

ref

Opublikowano

Spokój już! Możecie przestać spamować?

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

Nikt chyba nie wie co się z KBotem dzieje... wiadomo tylko że znowu nie działa :angry: teraz zmienili komunikat na: Error

Opublikowano

@up No wyłączyli go na czas kontroli bo jest wykrywalny... A płaciliśmy za niewykrywalność więc Ivan nie chce sobie narobić problemów.