Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hlds + Amx :)

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowałem wszystko, wszysciuteńko oprócz pluginów i botów. Serwer niby działa, a nie moge CS włączyć!!! włącza się i po sekundzie wyłącza. Na Steamie pisze jakiś bła client 47 czy coś takiego.

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taki server to lipa.Lepiej kupić sobie na jakimś Hoście.Ja mogę za sponsorować osobę która będzie ogarniała server i przyprowadzi dużo ludzi.W zamian oczekuje tylko reklamy takiej jak na dole (Mam za nią dużo kasy).Polecam servery Hostowane

TU BYŁ REFLINK I POLECIAŁ WARN BY RODIMOP ;)

Opublikowano

Ten patch mi to psuje. Zrobiłem bez patcha. Było OK. Zamknąłem HLDS'a włączam jeszcze raz i nie ma po prostu nic!!! czysty serwer. Jakby wszystko zniknęło -.-

Opublikowano

Siemka , mam sprawe i mysle ze pomorzesz mi . Bowiem chodzi mi o Cs a dokladnie ten temat [Tut]Hlds + Amx : ) robie wszystko jak kazesz wlanczam serva wchodze ale nigdzie nie ma nic o amx

nawed jak binduje bind "p" "amxmodmenu" to sie nei wlancza nic a zrobilem jak kazales prosze Pomoz Mi : !

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Mi takie cos wyskakuje jak chce odpalic Hlds :/

http://yfrog.com/5mproblemlnj

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

Opublikowano

Od czego zależy "UDP Port' ? =]

Możesz ustawić jaki Ci się podoba. Standardowy to 27015. Jest na końcu adresu IP.

#up

Nie może znaleźć dllki steama. Przeinstaluj HLDS/Steam albo usuń Steam.dll i zrestartuj steama.

jebać randomy, e?

mam nasrane w bani.com

• 3 miesiące temu...
Nowicjusz
Opublikowano

Witam.

Mam taki problem.

Wszystko zainstalowałem, wszystko ok, tylko.. jak wchodzę na tego serwa, to jakby wgl tego amx'a nie było.

Jak próbuje wpisać jakąkolwiek komendę w konsoli, pisze "unkown command", czy jakoś tak. Jak biorę na pasek, to w tym okienku serwera hlds, w konsoli wpisuje, i nic.

Co zrobić?

• 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Mi wywala serwer jak wchodze na niego na CS ;/ nie wiem co to jest przed AMXX modem all dzialalo a teraz nie ... prosze o odp. na PW

2mpzq4z.jpg

4vstoh.jpg

2w7p8ud.jpg

157gpkx.jpg

99% ludzi nienormalnych czyta posty z ręką na myszce. Nie zdejmuj ręki, już za późno. :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

no dobra a co zrobić jak nie działa amxx? cs 1.6 v23 ns.

win7

albo uszczególnie to:

zainstalowałem amxx wszystko ok przy instalizacji. potem uruchamiam i normalnego serwa (czyli z botami)

i tego za pomoca pliku: hlds.exe

i ani tu ani tu nic sie nie dzieje...

nie wiem... mam cos dopisac do plugins.ini czy co?

pamietam ze kiedys to zrobilem ale teraz ni ch. za pomoc daje piwo

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I jeszcze jedna rzecz . Jak włączyć noclipa na sobie ?

PS: Tnx za Zboty ... ale teraz jest taki problem że nie mam hlds na pulpicie tylko w folderze i nie mam takiej opcji jak ,,element docelowy " tylko ,,Właściwości" i inne takie bzdety typu , kopiuj ,wklej ,wytnij itp.

Opublikowano

A jeżeli forum mam na hostingowni to

Local installation
- Steam Dedicated Server
- Steam listen server
- Standalone Server
- Select mod directory
Remote installation
- FTP

Którą opcje mam zaznaczyć?

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...