Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o zagłosowanie na mnie w konkursie

xamilek555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim !

Ostatnio wziąłem udział w konkursie i dostałem się do kolejnego etapu. Okazało się, że zwycięzcę wybierają internauci poprzez głosowanie w ankiecie. Niestety moja praca jest bliżej ostatniego miejsca niż pierwszego. Widząc to pomyślałem, że poproszę Was o pomoc i zagłosowanie na mnie, wystarczy, że wejdziecie na stronę link i wybierzecie Lady GaGa w ankiecie po prawej stronie strony. Nie trzeba się logować więc poświęcicie temu max 10 sekund, a w zamian dam każdemu plusa albo minusa (zależy kto co zbiera).

Z góry dziękuję :)

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki wszystkim, plusy już dostaliście. Co do wygrania - bardziej interesuje mnie 2 i 3 miejsce niż 1 (nagrody za 1 miejsce to to co za 2 i 3 + rabat do jakiegoś sklepu) więc wystarczy mi jeszcze z 7 głosów i będzie ok :)

Opublikowano

odemnie dostałeś 4 głosy, nie zebym cie jakos specjalnie lubil tylko sprawdzalem czy maja jakies zabezpieczenia w głosowaniu.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jak narazie masz 2 miejsce ^^

Jack Sparrow (25%, 33 głosów)

Lady Gaga (20%, 26 głosów)

Albert Einstein (15%, 20 głosów)

David Guetta (14%, 18 głosów)

Martin Solveig (11%, 14 głosów)

Chuck Norris (8%, 11 głosów)

Lionel Messi (4%, 5 głosów)

Kuba Wojewódzki (3%, 3 głosów)

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie wypadnę z top 3. Znalazłem tez podobny temat na innym forum, tyle ze tam zachęcają do głosowania na Guettę :)

PS. Wykorzystałem limit na plusy, pozostałych obdaruję jutro. Nagrody to chyba niespodzianki (nie licząc informacji o rabacie za pierwsze miejsce), chyba że coś źle przeczytałem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...