Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE] Ban na KBOCIE

KingRaider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużą, dlatego, że skrypt jest uruchamiany w dniu kontroli, i kontroluje wtedy, czy bot działa, czy nie... Przynajmniej takie mamy info :)

W takim razie nic nie rozumiem. Skoro przerwalem bocenie 17 czyli kilka dni przed wlaczeniem skryptu to dlaczego ktos napisal ze nie dziwi mi sie ze dostalem ostrzezenie. W ten spsob mam rozumiec ze nie powinienem przerywac bocenia. Nie wiem tez jak ma sie do tego to ze np boce przykladowo 3- 4 godziny dziennie a sam wcale nie latam na koncie do przykladu gdzie boce tez 3-4 godziny na dobe ale sam tez latam i bije alieny z 3 godziny na dobe. Czy w tym drugim przypadku szanse na wykrycie sa mniejsze?

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolega się po prostu pomylił... A reszty Twojej nie czytałem, bo to wywód na złym oparciu. Ja powiedziałem tak jak ma być.

Opublikowano

Jesteście w błędzie. Skrypt działa na innej zasadzie. Pierwszy monitoruje online poczynania użytkowników. Jeżeli wykryje bota odraz dostajecie ostrzeżenie lub bana. Drugi który jest odpalany sporadycznie - raz na dwa tygodnie bardziej restrykcyjny skanuje log. Myślicie że czemu logi są tylko widoczne dwa tygodnie ;) O ile ten pierwszy wybacza dużo(wyłapuje tylko bugi w kodzie czy też nagły wzrost aktywnosci boxowej) ten drugi już niekoniecznie. Trzecia sprawa iż jeżeli piszecie do suportu o zwrót wrót wystarczy że taki stm spojrzy w log i juz macie łatke botusera - adnotacja dodana do konta i możecie spodziewać sie nagrody przy kolejnym sprawdzaniu kont. To tyle jesli chodzi o moje spostrzeżenia.

Opublikowano

Nie słyszałem żeby ktoś dostał bana za kbota , a ten cały temat to jedna wielka ściema :)

Ty jesteś ściemą poleciało sporo!! Dlaczego ja dostałem warna inni też?

temp0166.png
Opublikowano

Nie słyszałem żeby ktoś dostał bana za kbota , a ten cały temat to jedna wielka ściema :)

Może jeszcze filmik załączyć jak mi kbot lata, a tu jeb ostrzeżenie? Mówimy, że są bany, to są. Nie kłóć się jak nie wiesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...