Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małe Pytanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy wysłałem ticketa, to po chwili dostałem odpowiedź od GamerFirst Support na E-mail, że Moje pytanie zostało przyjęte i mogę się spodziewać odpowiedźi w ciągu 25 godzin. + załączyli do tego link w którego mam wejść aby otrzymać odpowiedź. Czekałem 3 dni i nic tam nie było tylko mój ticket, później napisałem drugiego i znowu to samo LOL, to może ja coś źle robie albo gdzieś wchodzE? HELP ._.

Opublikowano

Po 1. nie 25h tylko 48h.

Po 2. jeżeli wysłałeś je w sobotę lub niedzielę to nie licz na odp. w ciągu 48h bo oni "pracują" w dni robocze.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Jak w weekend wysłałeś to nie licz na odpowiedź tak jak to kolega powiedział ponieważ ten mail który ty dostajesz wysyła się automatycznie. Spróbuj w dni robocze .

Zbieram - !!

Mój Sprzęt:

System : Windows XP 32-bit SP 3

Karta Graficzna : Gainward GeForce GT 240 1GB

Pamięć : 2x1 GB

HDD : WD 500GB

Procesor : AMD Athlon 2x3,01 GhZ

Monitor : LG LCD 22" Flatron W2243S

Audio : Kino Domowe 5.1 :D (Nieźle Napier**la ^^)

Klawiatura + Myszka : Logitech EX 100

Opublikowano

Ej a może napisałeś Ticketa w złym dziale jeżeli tak raczej też Ci nie odpowiedzą. To takie nuby są, ponieważ wysyłają te odpowiedzi automatycznie. Ja napisałem do nich ticketa o promocoda za premkę, i napisałem tego ticketa w złym dziale i nie dostałem odpowiedzi więc spróbuj napisać może jeszcze raz w innym dziale.

Opublikowano

Jak pisze, że w ciągu 24* godzin to tak jest.Your question has been received. You should expect a response from us within 24 hours. Pozdro. + mam premke i czekam na ticket juz tydzien także GamerFirst Ssie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...