Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

DarkOrbit99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Im zadaj to pytanie. Jak mają bota to praktycznie bez problemu mogą latać non stop na podwójnych boosterach i z rsb, przez co biją takie hity.

Z technicznego punktu widzenia posiadają:

- grube laser

- seprom w laserach

- Uber rakiety lub Hellstormy

- biją z rakiet za 5 lub 7 uri

- mają konfiguracje z dużą ilością Lf3.

- biją z białka i makaronu, przez co hit z rsb, x4, rakiet i wyrzutni się nakłada i wygląda jakby bili po 110k.

- podwójne boostery na strzał

Edytowane przez Solkert

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Im zadaj to pytanie. Jak mają bota to praktycznie bez problemu mogą latać non stop na podwójnych boosterach i z rsb, przez co biją takie hity.

- grube laser

- seprom w laserach

- biją z białka i makaronu, przez co hit z rsb, x4, rakiet i wyrzutni się nakłada i wygląda jakby bili po 110k.

Dobra ale z helestormów caly czas nie mozna bic i caly czas sie hit nie sumuje a niektórzy ponizej 105k nie schodza...

Opublikowano

Dobre pytanie.

Wczoraj golcem leciałem z prawie 150k osłony i na 5 hitów mnie gościu wziął.

Nawet nie zdążyłem nic zrobić.

Może faktycznie jakiś skrypt albo kolejny bug

headerlogoc.png

Opublikowano

Ale jaki skrypt , ogarnijcie się !! Jest to poprostu tylko to co napisał Solkret czyli : (cytuję)

- grube laser

- seprom w laserach

I to bez problemu wystarczy na takie dobre strzały. I trzeba też wiedziec , ze napewno posiadają LF4 czyli obrazenia z każdym strzałem zwiększają sie o 50 DMG(w zaleznosci ile masz lf4)

Opublikowano

@DarkOrbit99: Popatrz. Bijesz z białka 38k do tego rsb 55-59k. U ofiar siła strzału się sumuje. 38+55 = 92. do tego dochodzi rakieta i taki strzał jest osiągalny. Jest jeszcze druga opcja. Być może nie zwróciłeś uwagi, a biło cię 2 lub nawet 3 graczy, albo jakiś alien i obrażenia się zsumowały.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Więc ma to wszystko, co pisałem wcześniej, i nie chce mi się już pisać tego ponownie, ale...

- grube laser

- seprom w laserach

To nic trudnego bić po tyle, ale co ja tam wiem...

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

solkert i reszta mają rację, to nie są boty/bugi/czity , po prostu ci ludzie ładują sporą kasę w grę ( pomimo posiadania botów) i dzięki temu ciągle latają na podwójnych, zauważ że nikt z nich nie lata 24/dobe na bitkach, po prostu jak leci to kilka godzin dziennie maksymalnie, więc boostery dmg/hp/shd na 30-40godzin w zupełności wystarczają na cały tydzień

o ile pamiętam to juz chyba taki temat był, ludzie ogarnijcie się , to że ty DarkOrbit99 nie potrafisz strzelić porządnie nie znaczy że nie ma graczy którzy są w stanie to zrobić :P

@Solkert co do siły strzału.. na podwójnych boosterach, sepromie, cybernetyce z enforcerem z białka idzie 42k , nie 38 :) 4tys różnicy jeszcze jest :) a z rsb ponad 60k :) więc spokojnie z samego rsb+białko 100k hita można wyciągnąć