Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje Spolszczenia do Cabal rozumiem dobrze angielski ale lepiej się by grało w polskiej wersji więc jak ktoś by napisał dla mnie z góry thx

Opublikowano

nie istnieje spolszczenie do cabala, jak wiesz jest to cabal EU (czyli na cala europe, moze troche dalej) wiec jest to w jezyku który jest najbardziej znany czyli angielski

jedyne co ci pozostaje to grac, wiedzac ze bedzie tylko po angielsku, bo nie ma opcji spolszczenia

" rozumiem dobrze angielski ale lepiej się by grało w polskiej wersji"

co prawda, to prawda, polska wersja by byla dobra, ale skoro piszesz ze dobrze znasz angielski to nie bedziesz mial problemu, a do tego wcale nie trzeba wielce znac angielskiego

pzdr ;]

Opublikowano (edytowane)

juz to napisalem wiec po co 2 raz to samo pisac

" no chyba, że GF się postara i wyda polską wersję "

tak, tak, mozesz dalej wierzyc w cuda ;p po co by mieli robic polska wersje, tak to maja na 1 maszynie cala europe, mniej kasy odchodzi z przez IS (chyba wiesz jak to dziala) i by musieli robic teamy na kraje itp. a tak jest dobrze, tylko gdyby ogarneli te lagi na serwie, bo czasem sie mecze z 3-4 min zeby odebrac kase z AH lub zeby item wystawic (przedwczoraj logowalem sie z 40 min, bo z 5 min na polaczenie z kanalem ale przy laczeniu z gra nie laczylo ;[ )

"Jak to przeczytasz to zajdziesz w ciążę "

ale wtedy bede grubo wyglądał :D i nie zmieszcze sie w spodnie... ja chce chlopcyka ;] a no... nie ta plec ;p jestem facetem ;]

Edytowane przez djmati5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...