Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Od zera do UriMilionera - czyli wszystko od początku.

Solkert

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

da sie zrobic fullke w 2 miechy ale ta najnowszą czyli full lf-4

jak tak to opisz to mam do dyspozycj tylko kbota:) nie chce walac kasy w gre tylko raz kbota kupilem

Opublikowano

da sie zrobic fullke w 2 miechy ale ta najnowszą czyli full lf-4

jak tak to opisz to mam do dyspozycj tylko kbota:) nie chce walac kasy w gre tylko raz kbota kupilem

sam kbot to ciężko, ale ostatnio w miarę aktualizowany, bocac na x-3 zarabiasz no 100 tys uri nieliczni więcej

przy dobry układach bota masz 5/7 to 500 k na tydzien w ciagu 2 miesięcy wyjdzie 4 mln uri, jak przez ten czas nie będziesz wydawał, będziesz miał swoje full lf-4 i dodatkowo kilka designów, zeusa apisa

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

sam kbot to ciężko, ale ostatnio w miarę aktualizowany, bocac na x-3 zarabiasz no 100 tys uri nieliczni więcej

przy dobry układach bota masz 5/7 to 500 k na tydzien w ciagu 2 miesięcy wyjdzie 4 mln uri, jak przez ten czas nie będziesz wydawał, będziesz miał swoje full lf-4 i dodatkowo kilka designów, zeusa apisa

4 mln ? Taka kwota to może na 20 pare laserków starczyć ( skrzynki ) a gdzie havoc ? ulepszenia dronów czy apis/zeus ? 4 mln nie starczy nawet jeśli ma się ten rabat

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Uczeń
Opublikowano

ja wyciagam 23k uri przez 7h a dziennie to z 15h to bedzie okolo 50k u mnie dziennie

4 mln ? Taka kwota to może na 20 pare laserków starczyć ( skrzynki ) a gdzie havoc ? ulepszenia dronów czy apis/zeus ? 4 mln nie starczy nawet jeśli ma się ten rabat

Havocki będą puzniej narazie skupiam sie na lf-4 potem havocki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...