Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie. Filmiki i ich rozmiar.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak nagrywałem z kolega filmik. No i ok wszystko jest dobrze ale gdy nagraliśmy i zobaczyliśmy rozmiar pliku 20minut (50gb) to nas zamurowało. Więc jeśli wiecie jak skompresować film i wrzucić na YT to mowcie.

Opublikowano (edytowane)

Dobra dzięki poleci +. A mam jeszcze jeden problem bo gdy wchodzę na YT obejrzę kilka/kilkanascie filmików to mi się komputer zawiesza (z góry mówię że to się zaczęło samo od siebie żadnych sterowników nie instalowałem). Jeśli ktoś wie co zrobić to napiszcie w tym temacie.I możecie podać jakiś fajny programik do filmów bo ten co podał/a Gamus bardzo dlugo trwa kompresja. Ale teraz prosiłbym o jakis filmik ktory nagrywa i od razu kompresuje o ile wogóle taki jest :P

Edytowane przez Jok3r3kxxl
Opublikowano

ja po nagraniu 8minut mialem 2.8gb

w sony vegas wrzucilem zapisalem na wmv i bylo z 260 cos zrob tak samo

mozesz tez innym programem

ale najwazniejsze rozmiar sie zmniejszy :)

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Już teraz dzięki za pomoc w rozmiarze filmików i może ktoś by wiedział co z tymi restartami zrobic. Błagam was na operze nowy flash player nie pomogl na mozilli mam sockware ktory sie nie chce usunac plz help!