Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Fusion/Ability System

Missbułgaria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Zav

Niekoniecznie, według mnie może być tak jak z Blood Money, myślę że za miesiąc, może dwa zobaczymy to na EU ;) .

Opublikowano

To będzie największy fail ze strony nexona. Mapka jest zajebista. Ale niestety, ten mod już nie, zobaczcie na komentarze yt. Po co takie coś? Rec Rules jest wystarczające, graye po każdym zabiciu omg. Zavetti oby tak było.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

mapa spoko ale te wszystkie ulepszacze to chyba jakaś pomyłka ?!

@up

może te skrzynie nie są złym pomysłem.... nareszcie pozbędę się tych kluczy :]

tCGj4L.png

Opublikowano

@up

Skrzynie nawet spoko, bo jest mało grayów, a jak już ktoś widzi to odrazu biegnie do tego. Chociaż HP to nie wypał byłby, wg. mnie dobrze jak jest serwer jeden dla takich, którzy lubią tak grać, jeden jest plus tego, że każdy nie zrobi takiej samej postaci i nie będzie wiedział w co ładować. A po czasie pojawią się poradniki, tak jak w innych grach gdzie to jest, czyli żeby w tamto dawać tyle itp. I później będzie tak samo jak w innych grach.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

3 perki to zadużo troche :) 1 by wystarczał , ale @UP ładować w co kurwa ? Chyba odblokować perki i je założyć bo chyba nie bedzie polepszania ? Każdy woli innego perki np mi styka siła,nie słyszy cb przeciwnik i słysze kroki przeciwnika :)

Opublikowano

Jestem autorem tego tematu ale nie pisałem ze czestotliwosc wypadania szarych skrzynek bedzie wieksza.. Na tym filmiku to wypadniecie 2 skrzynek to czysty przypadek ;*

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Rekrut
Opublikowano

1)Mapka jest naprrrawde bardzo fajna + dla Nexona

2)Skille to już mogą byc.. (mi przynajmniej sie ten pomysł z skillami podoba) + dla Nexona

3)Apteczki to WIELKI FAIL! na cw powiedzmy eli pro koleś 1 przeżył a tu 3 innych przeżyło no to ci 3 zrobią mu mało hp a ten zabije kogoś i apteczka leci... WIELKI - DLA NEXONA!

4)Szare skrzynki mogą byc ale nie żeby tak czesto lecieli ;).Mi to pasuje bo mam 144 gray. + dla Nexona ;)xD :P

Opublikowano

Apteczki fajna sprawa zaoszczędzi to niektórym GP...

Mapa fajna dlatego że nie trzeba się zbytnio rozglądać na boki za przeciwnikiem na CW jedna osoba ogarnia przód druga tył :P

Skille ----

76561198090890807.png

Opublikowano

ponieważ gówno wiecie co się dzieje na NA to trochę rozjaśnie :P

- apteczki doładowują cąłe 100 hp

- kolejny fail leca paczki z ammo jak na FT - lolz te takie jakby zółte doładowujące ammo do jednej broni

- po patchu dodającym tą mape i te nowości dostaniecie jakieś ja wiem z 8 permów - sa to dodatki do nowej mapy. Ustawiasz przez każdym meczem w nowej zakładce ability 3 z tych ustawień które chcesz uzywac i macie np granat który leci dłużej niż normalny granat itp

- dobrem w tych nowościach jest to ze ammo i hp szybko znikają (znaczy te skrzyneczki) dlatego nie zawsze uda się je złapać

- Hmm no nie wiem co tam jeszcez napisac ale info mam pewne bo sam gram na NA...

EDIT

a nie co do tych permów to te ustawienia bedą na każdej mapie ze zajebisty granat itp

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

1.8 Permów ?

A Jakie to permy ?

2.Granat mocniej leci ? - ehh.. jeszcze jakoś ujdzie ^^

Napisałem przecież że te permy to są ustawienia > w zakładce abi cos tam w My character wybieramy 3 z tego i mamy dodatkowe trzy funkcje na każdej z map

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

ponieważ jesteście strasznie nie kumaci dam Wam screena z tymi permami

2wqh9uo.jpg

3 raz napisze że są to ustawienia dla naszej postaci w czym będzie miała większą moc czy coś w tym stylu (jeszcze nie całkowicie to rozumiem)

Kto ma czas moze to przetłumaczyć i zrobić tuta na przyszłość (tylko kurde ma byc tam mój nick xD)

sygnatura_old.png

Opublikowano

wystarczy miec rangę. Ja mam tylko SSG i pewnie dlatego mam tego tak mało ale dostajemy to za free (od razu po patchu)

sygnatura_old.png

Opublikowano

Jeśli ktoś z was ma jakieś konto LTC i wejdzie to już do gry to zróbcie poradnik co i jak :D

Przyda się i napewno kogoś na forum znajdziecie do pomocy ;)

Ale jedno mnie martwi ! Im będzie się miało wyższy lvl tym się będzie miało więcej dodatkowych

skilli co będzie skutkowało tym że każde lowskie konto będzie dostawało w dupe :unsure:

sygnayr.png
Opublikowano

ale dlaczego te skile sa na takie male rangi a nie np od 2lt?

Bo male lvl strasznie by plakaly do nexona o to.

A Nexon chce zeby ludzie czesciej w to grali i dlatego daje te permy na coraz wiekszy lvl.

beznazwygr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...