Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aimbot

nodi7171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam aimbota ;D ale bez frajdy nie wiem jak uruchomić mam taki plik http://www.speedyshare.com/files/29990629/TF2SrcHook.rar nie ma wirusów -.- potrzebuje pomocy więc nie dał bym xD

i taka instrukcja ok

i used PerX injector

process= hl2.exe

then the file..

ingame press insert

ejnoy they work

pochodzi to z

http://www.mpgh.net/forum/426-team-fortress-2-hacks/320620-tf2-source-hook-aimbot.html

pomożecie ? proszzzze ! ;)

Opublikowano

Wiem, że tutaj nie mam moda i mogę zarobić 5%, lecz masz godzinę na dodanie skanu.

Inaczej wysyłam raport.

Co do tematu.

Postaraj się odpalić cheata tym.

To jest ukryta treść, proszę

Jeżeli końcówka pliku załączonego z tym plikiem jest .dll to znaczy, że musisz odpalać za pomocą jakiegoś programu, który umożliwia wstrzyknięcie cheata do gry.

w83od2.jpg

Opublikowano

odpaliłem :P już dam wam rade . odpalacie perxa . w tam gdzie powina byc nazwa programu piszecie . hl2.exe potem znajdujecie 'browse' (czy jakos tak) ten plik i odpalacie tf2

jak będzie menu start robicie na pulpit i dajcie w perxie inject . jak wejdzecie w tf zobaczycie konsole z napisam costam mod complete i link do stronki zhaxami itp itd i ze macie zamkonc konsole .

i teraz na server i wciskacie insert . i tam wszystko macie :)

skana nie zrobie bo nie umiem -.- jak chcesz pobierz z źródła a nie mojego linka :P

Opublikowano

Skan robisz tak.

Przechodzisz na tą stronę;

To jest ukryta treść, proszę

i dajesz "wybierz plik" i klikasz send file.

Pamiętaj, że na tej stronie można skanować pliki ważące max 20mb.

Gdy plik już Ci się prześle klikasz "View last report" i tam będziesz miał listę antyvirusów, które skanowały twój plik.

Następnie kopiujesz link z pola gdzie podajesz adres URL i wklejasz do tematu z załączonym plikiem.

:)

w83od2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...