Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PLACEKCRAFT POWRACA [1.7.3] [WL] [DEDYK] [SURVIVAL]

ptysiekkkkkk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Yhm, nie polecam serwera, odrazu mówie, że mam szybki internet, wszedłem na serwer od razu lagi, i cofa do tyłu... poza tym nic ciekawego nie widzę, nie ma lamp z glowstone tylko z drewna a na nich pochodnie..

Owszem były lagi z tego powodu że próbowaliśmy ogarniać przyspieszenie i pełne wykorzystanie łącza , pozatym nie oceniaj serwera i nie komentuj opisu serwera jeśli nie byłes na nim dłużej niż 5min [ty tylko wbiłes posiedziałeś 1 min i poszedłeś/ nasz hoster planuje zamówić najlepszą jaką można dostać usługę sieci z firmy TalkTalk

WidmoPL

Sender

Dodani

Dodaj: Razzer

lat:13 za 4 mechy 14

Razzer dodany

Daj Plusa :P +

Opublikowano

serwer już padł??? kiedy go odpalicie.

Nigdy nie kłóć się z idiotą, zniży cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem

1. czytasz ten opis

2.jestes idiotą bo go czytasz z ręką na myszce

4.niesciagaj juz zapuzno

5.jestes idiotą bo niezauwazyles ze niema 3 punktu

6.jestes idiotą bo teraz to sprawdzales

1.jezykiem niemozesz dotknąc kazdego zeba

2.jestes idiotą bo teraz to sprawdzales

4.jestes ślepy bo niezauważyles 3 punktu

5.jestes idiota bo sie smiejesz

6.usmiechasz sie bo myslisz ze inni tez bedą tacy glupi jak ty i skopiują sobie to na sygnature.

7.jestes idiotą bo przeczytales ten opis

Opublikowano

serwer już padł??? kiedy go odpalicie.

Serwer nie wyszedł nam chcieliśmy Survival a był Free Build :> , będziemy robić role play i ja chyba będę hostował serwer [ mam dwa razy mocniejszy komputer i 2 razy lepsze łącze

Opublikowano

Serwer nie wyszedł nam chcieliśmy Survival a był Free Build :> , będziemy robić role play i ja chyba będę hostował serwer [ mam dwa razy mocniejszy komputer i 2 razy lepsze łącze

Niech będzie taki... serwer był pro już kumple mieli wbijać , a połączenie fr z survivalem jest pro więc przełóż mapke od kumpla żebym miał swoje itemsy bo serwer był pro , a trochę się wkurzyłem bo miałem juz 11 diamentów:PPP

Nigdy nie kłóć się z idiotą, zniży cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem

1. czytasz ten opis

4.niesciagaj juz zapuzno

6.usmiechasz sie bo myslisz ze inni tez bedą tacy glupi jak ty i skopiują sobie to na sygnature.

Opublikowano

Niech będzie taki... serwer był pro już kumple mieli wbijać , a połączenie fr z survivalem jest pro więc przełóż mapke od kumpla żebym miał swoje itemsy bo serwer był pro , a trochę się wkurzyłem bo miałem juz 11 diamentów:PPP

mało osób grało na tym serwie nie wiem czy jest sens stawiać go ponownie i chyba kumpel wyjebał mapę

muszę wykminić coś :/

Opublikowano

mało osób grało na tym serwie nie wiem czy jest sens stawiać go ponownie i chyba kumpel wyjebał mapę

muszę wykminić coś :/

E tam... To wy jak podchodzicie tak do sprawy , to nie ma oczym gadać, co wy chcieliście odrazu mieć full zapełnione sloty??????????????? :P

1. czytasz ten opis

4.niesciagaj juz zapuzno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...