Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tak się kończy kozaczenie

sebos2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki mały pokaż wyższości nad pewnym B4hamutem( typiecosiegapis)

http://www.speedyshare.com/files/29988985/Sebos_22-08-11_22-48-46.lrf

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=e277709da62272f11915d7c6b583778ef4f9f80578e590d52be861354d9851f2-1314046314

Musiałem się pochwalić ,bo B4hamut płakał że irelia jest lepszym solotoperem niż Udyr.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Jeb sie <3 , mialem 300ms , 10fps i w ogole szal.

raport

pozatym umowilismy sie przeciez zebym przegral wiec po co to wszystko, chcesz mnie upokorzyc? :(

Cry moar.

Dostałeś w dupe ,a ja teraz się chwalę.

QQ mode off.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Nie ma dowodu na to, poprostu wszedles na moje konto bezkarnie i wszystko ustawiles :(

Taki sam temat jak Zielu probowal upokorzyc Surkiego pokazujac jego noob chara.

btw. gra byla do firstblooda wiec nie dbalem o lasthity.

Opublikowano

Szkoda komentować to naprawde tak ci zależy żeby każdy wiedział ,że wygrąłes?? nie wiem co ci to da!!!

Tak ,naprawdę mi zależy ,że wygrałem.

Lecz też nie wiem co mi to da!!!

@2xDown

Gód ajdia.

Już piszę.

Opublikowano

@UP Daje Ci to wiele mozliwosci, mozesz np. pochwalic sie na podworku, na fejsbusiu czy nawet na sledziku.

Albo jesli ktos ma deske to jej tez sie mozna zwierzac, jak to wlasnie robil Jonny z tej kultowej bajki "Ed edd eddy"

Opublikowano

hehe szacun =)

nie wiem ile jest prawdy w tym co mowi typiecosiegapis

ale wiedza teoretyczna chyba nie =/= sie u niego praktycznej.

pzdr i zycze kolejnych sukcesow ;d

.

Opublikowano

Trololololo, już widzę jak Udyr ciśnie Branda, czy innego castera na solo topie. Irelia ma dasha, co pozwala jej unikać nuków. Lanedyr jest viable, ale po co? W jungli jest bardziej pomocny. A 1vs1 jest najbardziej debilnym sposobem na porównanie. Mogę powiedziec, że team 5x support jest OP, bo miszcze(Shushei, HSGG) pojechały m. in. Phreaka, i innych którzy grali normalnym składem?

Opublikowano

Właśnie lanedyr jest bardziej opłacalny tak samo jak lanewick bo trudno go pushnąć czy zharrasować ze względu na heal i wkurwiający harras

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Udyr "wkurwiająco" harrasuje? Musi podejść. Xin, Irelia, Jarvan mają dasha, więc mogą atakować znienacka, Udyr ma tylko boosta do speeda. Lanewick jest opłacalny, bo ma strasznie wolną junglę w porównaniu do Udyra, który jest jednym z najszybszych junglerów, a i harras ma ułatwiony poprzez zasięg z Q, który jest nieco większy niż melee.

Opublikowano

Udyr "wkurwiająco" harrasuje? Musi podejść. Xin, Irelia, Jarvan mają dasha, więc mogą atakować znienacka, Udyr ma tylko boosta do speeda. Lanewick jest opłacalny, bo ma strasznie wolną junglę w porównaniu do Udyra, który jest jednym z najszybszych junglerów, a i harras ma ułatwiony poprzez zasięg z Q, który jest nieco większy niż melee.

Udyr jest dobry na postacie "niezasięgowe".

Raz miałem ashkę na topie.

Normalnie jej nie mogłem dorwać ,bo miała slowa ,ale jak wyskoczyłem z krzaków to "You have slain an enemy".

Udyr na topie jest podobny do morde.

Z tym że Udyr się może leczyć na minionach :>

Opublikowano

Ale wiecie tu nie chodzi o to, żeby zabić kogoś za wszelką cenę tylko o farmę. Na IEM'ie kiedy taki udyr schodził z topa był po prostu wszędzie i mógł zabijać każdego

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

O co chodzi z tym 'farmieniem' ?

Sorry za spam.

offtop@

Tak się podniecać że zabiłeś kogoś? o.O

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to ,że się bronisz durnymi argumentami :) Widać ,że tu ktoś z przegraną nie może się pogodzić

PS. nie zapomnij mnie z minusować :P

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...