Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oddam serwer 24/7 slotów 30+ Za darmo*

seti_Cs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja portalu Poszukuje osoby do zarządzania serwerem.

Kilka istotnych informacji:

Serwer zostanie odpalony na start na 30 slotów. ( w miarę ruchu zostanie zwiększony limit)

Wybrany administrator Dostaje dostęp do panelu start stop restart konsola itp.

Warunki:

Administrator dostaję do obsługi serwer którym ma się zająć, całkowite prowadzenie.

Czego wymagamy?

Otóż Serwer zostaje przekazany jednej osobie. I tylko ona ma prawo tam rządzić sama ustala warunki itp.

Sprawa dodatkowych operatorów tj. Moderator Administrator Vip są opcjami płatnymi. Czemu?

a no wypadało by serwer na siebie zarobił w jakikolwiek sposób i tu wychodzi ze będzie to opcja dotacja. (dodanie dowolnej osoby 10 zł wykonuje to ja.) Wymagana kwota to 50zł.

Serwer zostaje przekazany Wybranemu Administratorowi na okres 2 tygodni jeżeli w ten czas nie uda mu się uzbierać żadnych dotacji

serwer zostaje przekazany następnej osobie która się podejmie takiej zasadzie.

Więcej informacji na PW lub GG 282402

www.twitch.tv/seti_

Codzienne Streamy

Opublikowano

spoko gość, ogarnięty da się dogadać ^^

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Chętnie bym przyjął serwer, nawet jeżeli na stronie/w grze Miałbym reklamować forum. Bo dla mnie liczy się gra, a nie.

ps. Zakaz sponsoringu.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Z tego co tu piszę, wynika, że dajecie serwer na okres 2 tygodni komuś komu uda się uzyskać na serwer jakieś dotacje.. Czyli serwer jest własnością freecraft.pl i będziecie chcieli aby były reklamy w say, nazwa serwera i wszystko związane z freecraft tak? W takim razie taka opcja mnie średnio interesuję, nie dlatego, że jest zła tylko reklamy itd.. zamiast strony/forum serwera to hostingu, który daje serwer. Ale interesowała by mnie opcja kupienia serwera 50 slotowego za 2 zł slot, sugeruję się cennikiem z obrazka : http://freecraft.pl/oferta.png oraz sygnaturą pod obrazkiem usera "seti_Cs". Moje pytanie więc jest następujące: Czy była by opcja po prostu kupienia serwera z 2-4 gb ram, który opłacał bym tylko ja i nie było by w nim reklam ani niczego podobnego waszego serwisu? Chodzi mi o to czy moglibyście po prostu sprzedać 1 serwer, za który byście dostawali co miesiąc kasę, bez waszej ingerencji w serwer? Tak jak inne hostingi, proponujące serwery minecraft, za 2.50-3.50zł/slot typu craftserve czy pukawka?

Opublikowano

Tak sprzedajemy serwery do których nie wkładamy nic żadnych napisów nic te co rozdałem tez tego nie maja. czyste serwery daje taka opcje jako opcja reklamy gracze sprawdza co to jest i zobacza ze za te pienaidze warto kupic u mnie w żaden serwer nie ingeruje dostajesz serwer dla siebie i ty robisz co chcesz,

www.twitch.tv/seti_

Codzienne Streamy

Opublikowano

A jak jest z IP? ip jest s1.freecraft czy można mieć własne, i jeżeli tak jest to (może i jestem ciekawski..) ale jakie wy z tego macie korzyści? Dawać serwery 30 slotowe ( koszt 50-60 zł normalnie w którymś z hostingów) za darmo?(Oprócz reklamy...)?

Opublikowano

możemy CI podpiąć pod twoja domenę jak chcesz zamaskować np masz nazwa.pl do dostaniesz serwer.nazwa.pl nie mamy żadnej a szkoda by nasze maszyny sie kurzyły. a tak może parę groszy wpadnie. damy szanse 10 osobom raz na dwa tygodnie

www.twitch.tv/seti_

Codzienne Streamy

Admin Cienia
Opublikowano

Nie ma nic za darmo, a temat podchodzi pod niezgodny z regulaminem działu sponsoring.

1294477714-U1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...