Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoldCraft [Fb/Surv][NO-Wl][No-Premium][Dedyk]

qoPo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sorki ale jak dla mnie serw dno (minusujcie jak chcecie ) pytam się gdzie sklep to mnie zaczeli od głupków wyzywać więc sorki ale atmosfera cięta tam

hehemessi.png
Opublikowano

Musiałeś być wczoraj na serwerze a mieliśmy problemy wiedz żaden administrator nie mógł ci pomoc :/

Przepraszamy za to i zapraszamy graczy na serwer :)

Opublikowano

hm.. Galeria handlowa w budowie ;). Jest zaraz po wyjściu ze spawnu

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

WhiteLista pisze ze OFF, a jest ON -.-

Dodajcie szykujPlecy .

71980847649594293132.png

"Na majku, ziom targam wszystko jak tajfun
z Hawajów, to flow jest pierwszą iskrą pożaru.
Idź stąd, nie czaruj. U mnie wszystko jest nice tu.
Mam to coś, BO Twój wzrost, to moje IQ."

Opublikowano

WhiteLista była gdyż ograniczaliśmy lagi generując mape na 3k klocków od spawnu ;) (dokładniej plugin to zrobił) Whitelista była by gracze nie lagowali pracy pluginu.

Pozdrawiam.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

QoPo!

Nie obiecałem Ci recenzji doskonałego serwera? - To i tak napiszę. Sorry Mąka ale wnerwił mnie facet i po prostu należy mu się.

Do rzeczy.. wpadliśmy z Miqiem na serwer i prosiliśmy o działkę na spółe, bo nam by wystarczyła a po co jak to miała być zabawa, oczywiście przyleciał do nas moderator co on był chętny do dania nam działki ale właściciel się oczywiście nie zgadza. Po krótkiej konfrontacji Miq dostał bana za wyzwiska, co ja siedziałem cicho i napisał mi że dałby działkę ale coś robi

a ja na to zapytałem: To czemu nie da nam moderator?

A on po krótkiej chwili(dosłownie 3 sekundach), wstukał magiczny kod na klawiaturze i:

pultg.png

Noo. Chyba z 10 min prosiliśmy o działkę, zakończyło się 2 banami, no cóż... Niestety nie polecam!

Opublikowano

Hmm. @up2

Przy mnie takie sytuacje się nie zdarzają... MrJazor. Wbij na gg to powiesz co i jak było dokladnie dostaniesz ub. Najprawdopodobniej będzie nowy team.

Pozdrawiam. Mąka

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Szukamy nowego Team

Wymagania : Wiek +16

Jakieś doświadczenie

Nie prosić o itemy/moda

mod będzie awansował na Admina Mamy 4 wolne miejsca :)

Pisac gg 26061377 :)

Opublikowano

Nowe info. Będzie 25 graczy na serwerze pojawi się event!

1390144171-U592769.png

Opublikowano

pistony on ale zaczyna się demolka z 1.8 chyba je zablokuje

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zmieniam zdanie, serwer to jeden wielki cud.. Świetny admin Mąka, co wszystkiemu zaradzi, jest ogarnięty i zna się na tym co robi. Przygotowuje doskonałe budowle, ma świetne pomysły. Po małej wpadce serwer znów jest, ale bez moderatorów którzy nie ogarniali, za co ja wcześniejszą reputację lekko popsułem.

Podsumowując:

Wielkie dzięki za serwer, czekam aż do 1.8 pójdziecie i będę grać jak się da.. a mniejsza o przeszłość.

Opublikowano

Pvp wyłączyłem w mieście! Coś było nie tak + jobs naprawiony ...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serwer off. Ktoś mnie zrobił z chu** i skasował cuboida.

@@@@

Duble celowy. By powiadomić tych co grali na serwerze

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...