Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban?

shekoOoOoO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam napisałem do k2 ticketa i odpisali mi takie cos>

Attention, ---------

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Department. At this time, your ticket has been forwarded to the appropriate department for further review. Please keep in mind that, due to the nature and complexity of certain types of tickets, it may take some time for the other department to contact you; however I assure you we are working diligently to provide you an accurate response in a timely fashion. We appreciate your patience and understanding during this time.

Regards,

War Rock Customer Support

www.warrock.net

www.gamersfirst.com

Click here to earn FREE G1 Credits!

POwie mi ktos o co tu chodzi bo nie kapuje?

Opublikowano

Dziękujemy za skontaktowanie się z obsługą klienta War Rock Departamentu. W tej chwili biletu została przekazana do odpowiedniego wydziału w celu dalszego sprawdzenia. Należy pamiętać, że ze względu na charakter i złożoność niektórych rodzajów biletów, to może zająć trochę czasu dla innych, do skontaktowania się z Tobą, ale mogę Was zapewnić, dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić Państwu dokładnych odpowiedzi w terminie. Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie w tym czasie.

> zamień

Za duża sygnatura.

Opublikowano

poczekasz oni sprawdza czemu dali ci bana - mój ziomek czekał tak 3 miechy ale mu się udało - odbanowali go - rzadko kiedy K2 odbanowuje konta

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

• Dodaj nową pozycję...