Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Kopanie bez animacji.

xTreeemeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie!

Piszę ten temat, ponieważ szukam sposobu na kopanie bez animacji np. kilofem. MinecraftPolska robi to tak że kopie LPM i wciska PPM szybko. Ale ja tak nie mogę robić, ponieważ boli mnie palec i jest to nudzące. <_<

Czy jest jakiś mod lub sposób aby cały czas kopało się bez animacji nie musząc wciskać prawego przyciska myszy?

Za dobre odpowiedzi daję add.png lub delete.png.

Opublikowano

@2x UP

Koleś, coś z tobą jest nie tak... Podczas edycji tekstur można usunąć animację kopania... Wystarczy poszukać.

Btw. Po co usuwać ta animację?

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Minecraft polska używa Single player commends

Zainstaluj to i też tak będziesz mógł robić.

Wpisz komende instantmine

Więcej na:

/watch?v=Ge1o_jFiSOA

Opublikowano

Minecraft polska używa Single player commends

Zainstaluj to i też tak będziesz mógł robić.

Wpisz komende instantmine

Więcej na:

/watch?v=Ge1o_jFiSOA

Ehh... nie chodzi mi natychmiastowe rozwalanie. :huh: Chcę aby podczas trzymania lewego przycisku myszy nie było animacji.

@REFRESH

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemacie!

Piszę ten temat, ponieważ szukam sposobu na kopanie bez animacji np. kilofem. MinecraftPolska robi to tak że kopie LPM i wciska PPM szybko. Ale ja tak nie mogę robić, ponieważ boli mnie palec i jest to nudzące. <_<

Czy jest jakiś mod lub sposób aby cały czas kopało się bez animacji nie musząc wciskać prawego przyciska myszy?

Za dobre odpowiedzi daję add.png lub delete.png.

@up patrz co on pisze... On o tym wie , tylko ,że szuka innego sposobu.

Ja kiedyś robiłem tak , że waliłem kilofem np: kamień i kliknąłem ekwipunek Trzymając dalej lpm, po czym wyłączyłem ekwipunek i już animacji nie było. Spróbuj tak.

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Opublikowano

A może AutoIT?

While _IsPressed() ;dopisać hex znaku
 While 1
   MouseClick("RIGHT")
     Sleep(10) ;jakbyś czasem miał za dobrego kompa, żeby minecraft nie zwariował :P
 WEnd
WEnd

Czy coś takiego, ja tam się na autoit nie znam ;p Jakiś klawisz, lub LPM będzie spamował PPM za Ciebie. Niech ktoś bardziej obeznany mnie poprawi, ja rzuciłem tylko pomysł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...