Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet (wiecej w temacie)

Harryxp1

Net  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. W czym wziac net zeeby na codzien byl szybki

• Plus (jak tak jaki abonamet napisac w posicie swoim)
      0
    • Play(abonamet w posicie napisac)
      0
    • Orange(abonamet w posicie napisac)
      0
    • Netia(abonamet w posicie napisac)
      8
    • Cos inego(napisac w poscie)
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec mam problem z internetem nie dawno skaczyla mi sie umowa z Internetem w Iplus oplacalem ok.45zł miesieczniie teraz mam problem w czym wybrac internet bo internet w plusie jest taki slaby a co miesiac 9 tak przyspieszaja ale ja chcem zeby ciagle tak bylo wiec w czym wziac?? bo ja niewiem

Informacje plozenia mojego

Polska,woj.łódzkie,powiat brzezinski,gmina brzeziny, wies buczek

Dodam jeszczcze :

ciagle net mi chodzi po 4,3,2,1 kb/s a nawt mniej czyli strony mi laduja sie po jakies 2-5minut a filmy na youtube tylko 2godziny ;/ tylko jak zszybsza internet to (9dzien miesiaca) szybko chodzi ale tylko przez 3 dni

wiec co poradzicie?

Pomogłem, daj lajka ! :)

Opublikowano

U mnie na pomorzu są takie własnie jak wyzej, nie warto brać neta od tych duzych dostawców internetu, nie wiem jakie u was brzezinach macie dostawców , mozliwe ze chujowych, ale u mnie chopin i plastcom to najlepsze rozwiązania. Sprawdź jakich masz. Popytaj sie na forum swojego osiedla/miasta. Sąsiadów kolegów itp.

63989389769756300986.png

Opublikowano

wlasnie ja na wsi mieszkam to moj brat ma orange ale nwm czy dobry bo jak jestem u niego do 200mb w 20minut a inni to nie maja neta bo niestac ich prawdopodobnie ale nwm ale kolezanka mojej mamy mowila ze tez mial w Iplus z abonametem 45zł ok. ale zwiekszyli se abonament do 75zł i chodzi strona jak po kartce ale u nas to najlepjej PLUS, Orange chyba ale nwm

Opublikowano

tp.

ale tp nie mogew miec bo łacza telekumunikacjnego nie mam czyli telefonu stacjonarnego ;/

Nie masz wtyczki tp?

; )

Opublikowano

no nie mam wtyczki wiec jaki polecacie ??opracz tp jutro jade podpisywac umowe!!

wlasnie wiem podobno bez limitow ale nwm czy zasieg jest ;//

Opublikowano

Netia przecież jest albo na światłowodach (specjalny kabalek TP) Albo na zwykłym kabelku TP. Więc i tak nie możesz wziąć Netii... Ja też chciałem ale tak samo jak Ty, nie mam kabelka ;p

@Edit. Chyba że się coś pozmieniało ;p

2rc8k5i.png

Opublikowano

netia ma 1mb radiówkę (ja mam taką) i śmiga do 140 kb/s przy ściąganiu takie extra pełne 1 mb :D Poszukaj sobie na stronce netii czy ma zasięg radiówka ich

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@UP

napisales zeby sie pochwalic czy tepy jestes? nie widzisz ze koles kabelka nie ma?

@Topic

Moj kumpel ma plusa i cche jak najszybciej go zmienic bo muli jak huj wiec zostaje orange t-mobile lub sprzawdzic play

Opublikowano

Oragne, IPlusy i te inne wymysły mogą mieć słaby zasięg...

Polecam radiówkę, abonament zależny od prędkości, którą wybierzesz, stałe łącza, no i nie jest drogo.

P.S.

Pisze się nie wiem!!

refy RMCF

Opublikowano

acha sprobuje sie zapytac w neti dzis czy jest zasieg bo mi wolno chodzi mapa zasiegu w neti ;( a o 14 jade zmieniac

Opublikowano

bede mial w plusie ;/ ale 25GB Limitu :)) ale solosz(najbogatszy czlowiek w polsce) wykupil plusa a on ma najszybsze te bo pan mi mowil to bedzie wincej limitu :))) wiec dziekuje ale mozna zamknoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...