Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Problem z WR 22-08-2011

K0PcZaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dla was problem z WR jak widać dość nietypowy nie znalazłem takiego w pomocy technicznej.

Polega on na tym że gdy urochamiam WR w pierwszym okienku jest wszystko ok, następnie w 2 okienku ściąga się aktualizacja gdy już się ściągnie nie mogę kliknąć Game Start.

Jakieś pomysły.?

1.Antywir wyłączony kwarantanna pusta.

2.Reinstal robiony 2 razy

3.Odpalam czystego Warrock'a bez hacków modów itp.

4.Netframe work i wszystkie sterowniki zainstalowane.

5.To nie wina sprzętu : ]

Opublikowano

Wiesz co ? Spróbuj włączyć anty wirusa. Po prostu nie wyłączaj nic. Czyli miej wszystko tak jak byś normalnie włączył kompa ... Noi poczekaj aż zrobi ci się ten patch do końca. Następnie jeżeli antywirus będzie włączony to odczekaj aż wyświetli ci się komunikat ,że wykryto wirusa... Ty wybierzesz po jakimś czasie ignoruj czy co tam będziesz miał. Jeżeli znowu wyskoczy ci taki komunikat (co często się zdarza) rób to samo tzn. poczekaj chwilkę i kliknij ignoruj. I powinno zaświecić ci się ,,GameStart".

Jeśli nie to zrób tak:Jak wyskoczy ci komunikat anty wirusa to poczekaj aż zaświeci się ,,GameStart" i kliknij ignoruj. Wypróbuj te 2 opcje. Jeżeli nie zadziała, To ja juz nie mam pojęcia ...

Licze na +.

Liczę na +.

www.mpcforum.pl

Jointów nie pale ale jestem pierwszy za legalem.

Daj + Jeżeli ty też tak uważasz.

Pozdro:rafixos

f6020142a3352d0650af3b8df8.png

Opublikowano

Mam noda 32 który wykrywa themidę z komunikatem nie da się wyleczyć i usuwa plik aktualizacji ....

Więc Twój plan z ignoruj nie wypali

Opublikowano

Hmm... moim zdaniem chce coś zaaktualizować ale nie może.

Zbieram - !!

Mój Sprzęt:

System : Windows XP 32-bit SP 3

Karta Graficzna : Gainward GeForce GT 240 1GB

Pamięć : 2x1 GB

HDD : WD 500GB

Procesor : AMD Athlon 2x3,01 GhZ

Monitor : LG LCD 22" Flatron W2243S

Audio : Kino Domowe 5.1 :D (Nieźle Napier**la ^^)

Klawiatura + Myszka : Logitech EX 100

Opublikowano

@Up

Poprostu przebłysk geniuszu...

@Top

Kilka razy miałem to samo. Ściągał sie update, jak już doszedł do końca była informacja, że wykryto wirusa ( też mam nod 32). Wtedy wyłączyłem antywira, jeszcze raz ściągnałem update i już było w porządku. Jeśli u ciebie to nie działa, to już nie wiem :mellow:

Opublikowano

Ludzie proszę czytajcie całe tematy, ten temat nie ma 30 stron.!!

Nie mam problemu z antywirusem.

Mam problem z Warrockiem.

Problem objawia się tym że po skończonym update nie mogę kliknąć gamestart.!!

Czekam na konkretne odpowiedzi, a osoby piszące posty takie jak @2up poprostu zacznę zglaszać

Opublikowano

Musisz cierpliwie poczekać odpal WR to 2 kiednko i po rób coś innego i sprawdź po 15 min czy masz game start aktywne jeśli nie to może re instal z innej instali albo poczekaj do nastepnego UP date

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...