Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Problem z BF BC2 zawiesza sie w multi cześć 2

Revanse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link to 1 tematu

To jest ukryta treść, proszę

Witam ponownie

otóż borykam się z bardzo uciążliwym problemem podczas gry w bfbc2 w multi po pewnym czasie komputer sie zawiesza tak ze trzeba go od zasilania odłączyć bo na reset nie reaguje jak wiem z 1 tematu komuter mi się nie grzeje ani nie zawiesza z powodu dużego obciążenia bo bylem w servisie i mi sprawdzili , po przeczyszczeniu i sprawdzeniu pc zainstalowałem od nowa caly system all najnowsze sterowniki , zainstalowałem i zaktualizowałem gre ale problem nie ustąpił.

Ale metodo prób i błędów doszedłem do mojego problemu (dźwięk) gdy wyłączę całkowicie dźwięk w kompie i odłączę wszystkie wtyczki (mikro, głośniki) to gram normalnie i caly dzień moge grac bez żadnej zwiechy a tylko jak załączę dźwięk to odrazu sie zawiesza błagam o pomoc co mam zrobic zeby to naprawic ja juz nie mam pomysłów sporo moich kolegów i braci ciotecznych gra w bf tez bym chciał pograć normalnie i pogadać na TS. za pomoc nagradzam + /- przez 2 tyg ;p nawet moge konto doładować za 5-10zł xD na tela

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...