Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, otóż mam następujący problem, zainstalowałem GTA IV, wersje oryginalną, prosto ze sklepu... wszystko podczas instalacji przebiegło ok.. Miałem zaciesz jak małe dziecko, że sobie pogram ..

Ale ku mojemu zdziwieniu, po włączeniu i ustawieniu Social Games oraz Live Games ( for Windows ) i zalogowaniu się, włączyłem grę.. myślałem, że będzie ok, ale gdy ustawiłem sobie w opcjach grafikę cienie itd. chciałem odpalić grę, no i zaczęła się włączać się, ładowała się, tzn. te logscreeny się pokazywały dość długo i to jest problem ładuje się ich po 9-10 i gra się wyłącza : Program Grand Theft Auto IV Przestał Działać ... Nie wiem dlaczego tak się dzieję, instalowałem patcha 1.0.7.0 czy jakoś tak, wiem, że on jest najnowszy i dalej dzieje się to samo, ustawiałem nawet game booster'a, ale to nic nie pomaga, wgrałem cracka, ale też nic ... Ludzię proszę o pomoc ;) .

Mój sprzęt :

Procesor: Intel Core 2Duo ( 2 Cpu's ) oryginalnie 2.00 GHz, podkręcony przeze mnie do 2.3 GHz ..

Ram: Kingstone 1033mhz 3gb

Grafa: Ati Radeon Hd 4510 512mb

DirectX 10 wersja zoptymalizowana pod system

Płyta główna : Intel x5100

System: Windows Vista Sp1

Jest dość stary komputer, ponieważ ma on już 3 lata i 4miechy, albo i nawet 5 .. więc na tamte czasy, to była machina, ale cóż, nie ważne, proszę pomóżcie !!

Wyłączyłem nawet funkcję DEP, bo myślałem, że ona blokuje GTA, lecz nie, więc już nie wiem, pomóżcie błagam ! PS. DEP - Data Execution Prevention, ta usługa blokuję przedostawanie się niepotrzebnych danych na inne dyski, lub rozprzestrzeniania ich po sieci. czy jakoś tak xD..

Edytowane przez NotActivited
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...