Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zepsuł mi się save. Gdy włączam Minecrafta, inne światy działają, ale mój główny niestety nie. W czasie włączania, pasek "Building terrain" zatrzymuje się w ok. 3/4 części na kilka minut. Gdy już się w końcu wszystko załaduje, to wtedy zamiast prawidłowo funkcjonującego świata, mam jedynie "screen" z budynkiem na pierwszym planie i czarnym tle. Nic się się da zrobic - "Brak odpowiedzi". Próbowałem to naprawic kopiując sava i wkleic na pulpit. Potem usunąłem Minecrata, pobrałem nowego i zrobiłem nowy świat. Następnie podmieniłem jego pliki z moim starym savem. I nic się nie zmieniło, zero różnicy. Następnie próbowałem naprawic sava za pomocą programu MCEdit, ale tam działał save tylko przez ok. 5 sekund, potem program się zawieszał - znowu "Brak Odpowiedzi". Próbowałem jeszcze w ciągu tych 5sek. zapisac zmiany, zapisały się (widziałem je na screenie tym co się pojawia po załadowaniu świata), ale i tak to nic nie pomogło. Powyższe sposoby znalazłem w internecie. Niestety w moim przypadku bezskuteczne. Może wy mi coś poradzicie... :unsure:

Za każdą normalną odpowiedź dam +/- (jak kto woli) i 5*

Edytowane przez Skayblas
Opublikowano

Nie wiem nawet jak to zrobic. Poza tym jeśli do tego tego trzeba otworzenie tego zepsutego świata na więcej niż na klika sekund, to to jest niemożliwe.