Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie buty ?

pemo444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@lukalski

Ja walkuję i jestem już przyzwyczajony do butów za kostkę. Lepiej je czuję i nie mam sloopów ;)

@Topic

Polecam trampki. Za kostkę oczywiście. Przyzwoity kolor, jakiś ciemny, bo czerwone to do jakiegoś garniaka, albo na plażę tylko, zielone bardziej mi dla kobiet pasują znowu... Ważne, że polecam, wytrzymałe, wygodne, tanie :D

refy RMCF

Opublikowano

Sieeema . Postanowiłem sobie kupić jakieś nowe buty . Mam problem bo nie wiem jakie xD

teraz mam takie o chce miec wlasnie cos podobnego do tego . Czekam na propozycje :D

http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/72/48/18/1772481896

Mam takie tylko, że białe. Dobrze się je nosi. Polecam, kosz 240zł. B)

Opublikowano

Jak już chcesz jakieś "halówki" to był kiedyś(albo i jest nadal) jakiś model Nike, chyba Tiempo(pamiętam, że to był nowy model, dopiero co chyba wysławiony przez Ronaldinho), miały zwykłą płaską podeszwę, kolor czarny albo biały, ze złotym znakiem Nike na boku. One całkiem fajnie wyglądały. Kiedyś mój kolega miał.

A z innych, to polecę Ci Nike Capri, bardzo fajne są.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...