Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XoneticMT2 [Dedyk]

Szczepsi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest już od dłuższego czasu online.

O wszelkich zmianach lub nowościach będziemy was informować tutaj.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. to ma byc 4fun..?

2. dlaczego tylko ebonit i ametyst u handlarza? na 4funie mam z kilofem latac zeby przetop w branzie miec? wypieprzyc petardy, a dac all przetopy.

Opublikowano

Nie koniecznie musi być to no-hamachi, może jakiś VPS... Ja miałem VPS'a 12gb ramu 1gb/s net. Może ktoś ma serwer 48gb ramu i podzielił to na vpsy...

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Ja wypowiem się na temat serwa. Po pierwsze jest niedopracowany a kontakt z Gm bardzo słaby pisałem na jego email i GG nic, na serwie nie działają żadne nowe mapki, drop stalek bardzo mały i tylko w red lasku od 90lvl ( na serwie jest chyba tylko 1 wojo i ogólnie z 10-15 max stalek). Co do nowych metków po pierwsze te do 130lvl trochę za słabe (mobki w szczególności egzorem +6 na skila .....), po drugie drop yang z mobków które się respią z metków nowych nie jest podnoszony i po 1-2 respie nie widać co jest na ziemi, trzeba spoty bić obok bo inaczej nie widać co dropło. Teraz Dt prawda jest te 11 pięter ale po ripku jest elit król z którego brak dropu ,następnie jest niebieska śmierć z której też brak dropu ,a po jej zabiciu przenosi nas na pietro z kordami (3 piętro). Co do ulepszania, na tarcze smoka potrzeba 5x płonąca grzywa + perły, ale na ognistej ziemi nie ma mobków/metków nie wiem czy to bug czy błąd u mnie w cliencie bo nie dostałem żadnej odp. od GM/GA.

Na serwie gra mało ludzi max chyba było 15 przeważnie 5-10, moim zdanie jest to spowodowane bugami/niedopracowaniami na serwerze mam nadzieje że Szanowny Team poprawi te niedociągnięcia może to przyciągnie graczy. To tyle ode mnie .

//edit.

Zapomniałem dodać że forum oczywiście nie działa więc nie ma nawet ogłoszeń od GM/GA.

//edit x2

Mała poprawka co do tych mapek na 1 mapkę żeby wejść potrzeba Serce Bera mam nadzieje że mają one dropić z metków 100lvl+ które są dostępne, bo jak na razie jedyna opcja zdobycia serca to IS który jest bardzo rozbudowany ;].

Opublikowano

UP

Jak start w niedziele to teraz to są niby beta czyli testy? Po drugie nic do tej pory nie zostało naprawione , a co do kontaktu to uruchomcie forum bo kontakt jest naprawdę zerowy jak napisałem jakieś zgłoszenie dotyczące serwa chciał bym chociaż dostać odp w stylu :Twoje zgłoszenie zostało przyjęte. Może to być nawet bot byle pisanie o Bugach nie było jak mówienie że tak się wyrażę do ściany.

Poza tym jak chcecie dać ten START w niedziele to tym bardziej powinniście naprawić te bugi bo się od nich roi. I nie oceniam serwa pochopnie bo gram na nim od startu jestem w Top5 (byłem 1 ale odechciało mi się grać przy tych bugach) mam własną gildie i ogarnąłem trochę itp. luda do niej zabiłem 1 ripka (z gildią) wiec prawdopodobnie znam serwer pod względem grywalności lepiej od was bo tylko raz widziałem GM log po napisaniu na wołaj GM proszę o szept nagle LOG(Może miał ważna sprawę rozumiem GM też ma życie).

Opublikowano

Nie męcz się :

IP: xonetic.pl Login Port: 11002

IP: xonetic.pl CH1 Port: 13000

IP: xonetic.pl CH2 Port: 13002

//edit

Jak coś Chunjo 4ever.

Opublikowano

Nie męcz się :

IP: xonetic.pl Login Port: 11002

IP: xonetic.pl CH1 Port: 13000

IP: xonetic.pl CH2 Port: 13002

//edit

Jak coś Chunjo 4ever.

Pong?

64562221938.png

Opublikowano

Powiem tak, jakby usunąć nieogarnięty team, dodać ludzi w pełni zorganizowanych którzy zajęli by się serwerem to moze coś by z tego było. Serwerek ogólnie fajny tylko... bugi (metek 90lv -> pierscień expa na 1 min. wszystko fajnie.. nie da się go zrugować), nastawienie na is... normalnie w grze nie da się zrobić eq epickiego, natomiast widać juz kilku ludzi biegających w bialych/ zlotych hwangach, którzy zatankowali w is kolo 30-40 złotych... dla mnie kpina.

noooo i brak kontaktu z kimkolwiek z teamu.

Masz konkretny serwer ... napisz.. z kolorowymi bajkowymi kupami WYJDŹ

Opublikowano

To znowu ja ^^. Serw dalej masakra po moich postach Administracja pojawiała się na "5minut "na serwie obiecali że ponaprawiają bugi i uruchomią forum. Do tej pory nic ,oprócz zwiększenia dropu yang z mobków które respią się z metków 95lvl+ w Red Lesie. Serwer DNO administracja ma go całkiem w Du** , bronie są zbugowane (z łuku na 80 robi się kusze na 75 , z wachlarza na 90 robi się lodową strzale i wbudowane bony coś nie działają (pisze Ci na skilu 12k więcej nie walniesz nawet jak masz kd i broń 40l przynajmniej BM)). Co do systemu ulepszania zbroi jest nawet nawet, ale ze stalki wojo robi się złotego i potrzeba 3x perły (all), a dla reszty klas po 3x perły(all) i 5x shuriken+ i 5x flaga(oczywiście dostępne w IS). GM tłumaczy to małą pomocą bo nie każda klasa jest dobra do expa i trzeba im pomóc ........

Serw upadnie i nie polecam go bo jednym słowem bug na bugu , GM mają w Dupi* , IS aż przeładowany, brak nowości (poza metkami 95-150 bez dropu...).

//edit

Już komuś się nie spodobała moja wypowiedź i dzieci już dają minusy. Pozdro dla Was Dzieci .

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...