Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ominięcie x trap'a

Vamph

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Wiem już jak odpalić nostale JP ale muszę niestety ominąć xtrapa. Czy ktoś wie jak to zrobić? Czy jak wyczyszczę kompa z bocików itp to xtrap nie odpali się?

Powiem jedno : japończycy uzbrojili ich serw w ochronę i jak ominę x trapa to jutro napiszę TuT jak zagrać na JP. Tylko proszę o pomoc

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

tak. jak by byl w sys to tylko deinstal all aktualizacji ie i już ale w grze ;(

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

nie działa. Założyłem hasło na folder x trap'a to teraz sie wogule nie otwoera nostale. kurde, mam program co zminia ip ale x trap go wyłapuje. Wiem, dodam go do wyjątków zapory, może będzie działać bez przeszkud. Zaraz napiszę TuTa co zrobić i może kumuś z was zadziałą

02animowane010.gif

Opublikowano

Wyłącz twojego anty virusa i zaporę powinno to zadziałać czemu? Anty virus blokuje go :>

mi sie gra wlacza a potem mam masegae

nawet directa zaktualizowalem (nadal mam faila z directem) i dupa

­

Opublikowano

a przeczytales mojego TuTa? zrub co co napisalem, moze zadziała

02animowane010.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...