Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Na jakim serwerze gra najwiecej ludzi gram na Askara i tam pustkami świeci

2.czy opłaca sie grac druidem?

3.jak gram postacią magiczna to czy bardziej nie opłaca sie byc na roku do 10lv?

Proszę o pomoc ;)

Z góry THX

Opublikowano

Hmm , dawno nie grałem w Tibię .

1 . Serv z tego co wiem zaludniony jest w miarę serv Danubia .

2 . Oplaca się , mozesz stawiac summony , robić uhy / ihy . Siohac .

3. Nie , W zadnym wypadku , powiedzmy ze na rooku rosnie mana o 5 pt co lvl , druidowi rośnie ona o powiedzmy 10/15 , więc na czysto tracisz 20-30 mp .

Opublikowano (edytowane)

mam jeszcze 1 pyt dot. Blackd Proxy jak ustawić go by wspólnie z cave botem spamował jakiś czar , no i żeby jadł cały czas ( buł full )?

Edytowane przez N3m3siS
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeden pies czym bedziesz robic mlvl czy exura czy exana pox bo tu zużyjesz 20 many a tam 30 i wychodzi na to samo.

1.Hmm dawno w tibie nie gralem i z tego co wiem zaczyna sie sypac to nie te czasy chce na kazdym serwerze nie dalo sie expic. Osobiscie polecam ci Refugie/Menere jesli chodzi o NoPvp a pvp to oczywiscie Arcania/Obsidia

2.Czy oplaca sie grac druidem? Zeby nie obijac w bawelne bo to nie ma najmniejszego sensu. W tej erze Tibi liczy sie paladin/ Knight profesje magiczne bez PACC strasznie sie mecza, wastuja a przy tym nudza sie i traca czas. Drutem na FACC ciezko bedzie ci postawic bota czy ze chcesz Roty ogarniac lub cos w tym stylu. Moze i nie mam racji ale to jest moje zdanie.

3.Nie nigdy sie nie oplaca wychodzic na 9-xx lvl z roka kazda profesja na tym traci HP/mane i capa.

Dziekuje :)

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano (edytowane)

Vestia. ( jak dla mnie fajny ots, fajnie się gra nawet nie ma tylu noobów).

Druidem.. nie wiem, grałem rok drutem i ciagle nie mialem kasy. xD Ale to tez zalezy gdzie sie expi bo zarobić mozna dobrze.

a 3 myślę że Acerel się wypowiedział wystarczająco,

Mapet of war

Edytowane przez Mapet of war

Bez bota to nie robota.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...