Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mi idzie?

HektoQG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak ,masz pół sukcesu bo jak opowiadasz to się nie jąkasz ani nie ma tu żadnego "yyyyy" czy "eeee" ;)

ntmpc.png
Opublikowano

Mów pewnie bo trochę się jąkasz (wiem to trudne ale mozliwe :D)

Jak był ten poradnik to mówiłeś za blisko mikro (tak mi się zdaje)

76561198032469690.png
Opublikowano

Wiesz ja ogólnie nie jestem obeznany w robieniu letsplayów i filmików, ale moge ci powiedzieć , że lubie np. jak włączam filmik z jakiejś gry a osoba która mi opowiada jest pewna siebie , mówi ciekawie, czasem zartuje , buduje napiecie i ogólnie samą przyjemnością jest słuchanie jej. Jeśli nie wiesz o co mi chodzi to obejrzyj sobie kilka filmików Bungo21 <3 Najlepszy letsplayowiec jakiego ''słuchałem i oglądałem''

Bungo jest najlepszy, kręci beke , gra zajebiscie, opowiada fabułe :> Jak opowiadasz to tak jakbyś mówił do siebie :P

63989389769756300986.png

Opublikowano

Dobra a teraz szczerze na ile lat mnie oceniacie po głosie?

Szczerze i bezzłośliwości to tak na 12-13, ale to tez zalezy od mikrofonu chodź jestem pewny , że mutacji nie miałeś : P

Normalny chłopięcy głos.

63989389769756300986.png

Opublikowano

hmm nawet ;d tylko jak mówisz to pewniej siebie ;d troszke Ci się głos załamuje ale nie jest tak źle . i rada na przyszłość nie proś o suby bo to jest coś w stylu "no ej weź daj plusa no daj no daj prosze to co dasz mi ? no ej weź nie bądź żyd no daj daj " naprawde gratki ;p ja bym nie nie odważył ;/ wstydze się troche xD

Combat 18.

Opublikowano

hmm nawet ;d tylko jak mówisz to pewniej siebie ;d troszke Ci się głos załamuje ale nie jest tak źle . i rada na przyszłość nie proś o suby bo to jest coś w stylu "no ej weź daj plusa no daj no daj prosze to co dasz mi ? no ej weź nie bądź żyd no daj daj " naprawde gratki ;p ja bym nie nie odważył ;/ wstydze się troche xD

Dobra, dziś nagram materiał Minecraft (Bo minecraft jest modny teraz :D)

Opublikowano

Ta modny ale jak dla Mnie to staję się już trochę nudny. Let's Play tu Le'ts Play tam, a co to? Znowu minecraft kurwa -.-

Ps. Oczywiście to zależy od tego kto kręci i jak kręci ale wszystko staje się już monotonne ^^

Opublikowano

Jeśli bedziesz kręcił letspleje o mein - gównie to nie licz na oglądalność tych kanałow letsplejowych jjest tyle ile zbanowanych userów na mpc. Naprawde. Lets' playom o minecrafcie ja mówie stanowcze NIE. Ale to ja, nie wiem jak inni.

Ja lubie oglądać lest playe jakichś gier horrorów , takich starszych , zapomnianych. Jak chcesz mieć dobry kanał to nie idź z modą tylko rób coś innego niz wszyscy.

63989389769756300986.png

Opublikowano

nom już nakręciłem 1 część Fable!!! :D wystawiam na yt za 10 min

a obliviona IV będę kręcił w okresie 2 tyg :D (nowy sprzęt)

Ten odcinek będzie miał kilka wad ;( :P.

Opublikowano

Po 1. To głos Ci się załamuje jakby ktoś miałby Ci wpierdolić zaraz albo co ..

Po 2. Gothic1 to stara gra więc po chuj to nagrywać ..

Najlepiej nagrywaj lets pleje nowych gier a nie jakieś stare śmieci ..

Co do lets pleja majnkrafta to NIE . Jest tego od chuja w necie i wątpię , żebyś nagrał coś lepszego niż JJayJoker.

Twój filmik to nic ciekawego . Taki poniedziałkowy odgrzewany rosół z niedzielnego obiadu .

Dziecięcy głos od razu odrzuca moim zdaniem .

Pozdrawiam .

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Każdy + motywuje do dalszej pracy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...