Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dam 5

skazek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam do was pytanie.Aktualnie jestem w usa do wtorku lecz zobaczylem ze jest retail na famasa wiec postanowilem sobie go kupic,wiec kupilem sobie karte prepaid gift card z american express na kwote 100$.Wiec weszlem na stronke wklepalem numerki z karty i mi wyskoczyl taki komunikat: YOUR PURCHASE HAS BEEN SUCCESSFUL! An email receipt of this transaction has been sent to: xxxxxxxxxxx. Patrze na stronce a retka nie mam wiec mam do was pytanie .

Kiedy on sie pojawi??

Na email nic mi nie przyszlo.

Dodam ze nie mam sciagnietego ani zainstalowanego wr tu na lapku w usa. W wr zamierzma grac jak przyjade do polski.

Za kazde sensowne wypowiedzi dam 5 i + lub 5 i - .Tych co sie na tych sprawach nie znaja prosze o nie zabieranie glosu.

Z gory dziekuje.

@EDIT

Wlasnie sciaglem wr wlaczylem i nie mam tego retka.Wiec chyba bede musial pisac do nich tego ticketa. Czypomoglby mi ktos napisac tego ticketa??

Oczywiscie za ta pomoc tez nagrodze 5 i+ lub 5 i -

Ok .Dzieki lap 5 i +

@EDIT Po pierwsze umiesz czytac??Po drugie ja nie chce zeby mi ktos tego ticketa napisal tylko zeby mi ktos pomogl bo srednio angola umiem .Wiec raporcik za spam.

Edytowane przez skazek

Pomoglem daj 5!!!!

Opublikowano

Byś musiał wejść do gry i zobaczyć bo te inventory na stronce nie aktualizuje się za często.

A jak nie masz to wiedz że będziesz miał :P a jak nie to sprawa prosta piszesz do g1 i ci dają.

Zbieram - !!

Mój Sprzęt:

System : Windows XP 32-bit SP 3

Karta Graficzna : Gainward GeForce GT 240 1GB

Pamięć : 2x1 GB

HDD : WD 500GB

Procesor : AMD Athlon 2x3,01 GhZ

Monitor : LG LCD 22" Flatron W2243S

Audio : Kino Domowe 5.1 :D (Nieźle Napier**la ^^)

Klawiatura + Myszka : Logitech EX 100

Opublikowano

Tak jak $UP powiedział jeżeli nie dostaniesz piszesz do nich masz wysyłasz im wszystkie dowody zakupy itp. i tyle oni ci dają Famasa :D

1393619387-U339575.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...