Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minitage]MK 16 Scar- L power Previev

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zrobiłem ten filmik by ludzie którzy zaczynają grać w combata docenili tą broń a nie grali z gietą :s

Mod weź zmień nazwe na: MK 16 Scar-L power :D

Edytowane przez ziemniak2232
Opublikowano

Zgadzam się z tobą, to bardzo dobra i niedoceniana broń, ogólnie jestem fanem wszystkich broni z rodziny SCAR, ale i tak wolę giete xD .

Opublikowano

broń dobra ale ten filmik jakoś mnie nie urzekł... Wpadłeś na noobków - wiedzieli gdzie jesteś bo ich zabiłes a kill cam zapewne on a mimo to zapierdzielają przed siebie - to delta serwer cy co :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Broń jest ok.

Ludzie dodają do tego tłumik i tak lecą.

Ja z Scra'ów najlepiej wole Black Snike'a

Opublikowano

HMmmm... bebson zobacz Bravo channel 7 room 28.

Broń podnisłem po jakimś typku który zamienił nią na gietke i sie troche wkurzyłem :P Podniosłem to i nakręciłem ten filmik. Staty miałem takie bo wczoraj sie bawiłem m16a3 veteran + m32.

To miało pokazać newbie że ta broń jest dla nich zajebista mały recoil dużą szybkoszczelności ?

PS: Mam kd 1.21 ;)

Opublikowano

to nie zmienia tego że jednak szczególnie ogarnięci to Oni nie byli... + jeszcze pomyśl że każdy nowy ze specem nie będzie pokurwiał :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano (edytowane)

Nie no spec był bo jak pisałem bawiłem się i z Qr przybyłem ( trza tego majorka dobić)

Leny jaki low ? BO ma mniejszy hit box >? Low to chyba nx kidy są które nie potrafią trafić w stojący w miejscu cel z cqb ?>

PS: jak ktoś chce 1 na 1 to pisać na pw ( moge z scarem grać albo z moją bronią)

Edytowane przez ziemniak2232
Opublikowano

Ta bron jest niesamowita podniosłęm ją nie raz piękne banie z tego wsiadaja jak umiesz nawet bez scope ale trzeba przyznać ze jak ogarniasz dobrze giete to sie bardziej przyda bo ma dobrego scopa i niezły DMG a recoil jest do opanowania Jakby MK było od wiekszej rangi napewno więcej osob by ja kupywało a jak jest od małej to ludzie myśla ze to smiec : /

Osobiście polecam tą bron chociaz jak ktos ogarnia niech bieze Gietke :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Chciałem pokazać że nooby zaczynające grę (które myśla że multi jest PRO) Docenią tą broń -.-. Wy chcieliscie ESL rules( te 2 vs 2) i snd ? Przeciwnik jest taki na poziomie innych newbie -.-