Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kłopot bo zainstalowałem i spatchowałem grę pograłem jakieś półtorej godzinki i nagle crasch wszystko się rozmazało i trzeba było resetować kompa więc zrobiłem reinstal ale było to samo półtorej godziny gry i potem znowu to samo.Zastanawiam się czy to może nie przez kartę graficzną bo mam dosyć słabą ale wydaje mi się że wtedy wogóle by się nie włączyła gierka

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Nie graj na full screanie i będzie ok. Co do karty. Gdybyś miał ją za słabą to albo byś w ogóle gry nie odpalił, lub dostawałbyś DC z powodu zbyt wielu klatek ;]

titan.jpg
Opublikowano

Za drugim razem nie grałem na full screnie a dziś włączam gierkę widzę że działa to ok loguje się wybieram postać i za 2min wyłącza się monitor tym razem i uruchamia się ponownie dopiero kiedy zrobie reset albo wyłączę i włączę kompa.Kurde o co tu biega?!

Za drugim razem nie grałem na full screnie a dziś włączam gierkę widzę że działa to ok loguje się wybieram postać i za 2min wyłącza się monitor tym razem i uruchamia się ponownie dopiero kiedy zrobie reset albo wyłączę i włączę kompa.Kurde o co tu biega?!

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...