Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]

redark089

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZe neiwiem wlasnie co lepiej kupic g1 czy premke.

A i czy sa jakies dodatkowe bronie bo niekutrzy majom takie a niema ich na stronie warrocka ani w itemshopie np. red mp5k lub takie tam dzieki za linki itp. beda plus/minusiki :D

Kolekcjonuje +

Opublikowano (edytowane)

Wiec tak ci powiem,jeżeli wezmiesz golda nawet na te 3 dni dostaniesz ,mp5k red ,i oczywisie standardowe bronie do kupienia w shopie famas ,m60 itp .Radziłbym ci wziąść golda, ale najpierw uzbieraj cos kasy bo px'i i bronie troche drogie sa ;],nieopłaca sie raczej G1,kupisz g36 i moze jakis px,lepiej golda wieksze mozliwosci ,oraz exp 50% ;p.A jeżeli masz na 30 dni to swiat i ameryka .

Edytowane przez sirox

mizsigncenaviper.png

Zbieram - Nie +

nowy D3D v1.2

Opublikowano (edytowane)

a wiec ja mam kase i dzieki do doradzenie masz - jak bede kupowal jak juz to z paysafecar najlepiej chyba xD

Edytowane przez redark089

Kolekcjonuje +

Opublikowano (edytowane)

Wiec tak ci powiem,jeżeli wezmiesz golda nawet na te 3 dni dostaniesz ,mp5k red ,i oczywisie standardowe bronie do kupienia w shopie famas ,m60 itp .Radziłbym ci wziąść golda, ale najpierw uzbieraj cos kasy bo px'i i bronie troche drogie sa ;],nieopłaca sie raczej G1,kupisz g36 i moze jakis px,lepiej golda wieksze mozliwosci ,oraz exp 50% ;p.A jeżeli masz na 30 dni to swiat i ameryka .

ja wczoraj kupilem premke gold 3 dni z ps i nie dostalem mp5k red i supermastera...

Edytowane przez byku121

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano (edytowane)

@byku

Na 3dni się nie dostaje ;)

wiem ale sirox napisal,ze sie dostaje wiec go poprawilem.

Edytowane przez byku121

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano (edytowane)

Za premium Gold na 3 dni nie dostaje sie zadnych bonusów typu; mp5k red edition czy cos w tym stylu masz tylko znizke jak to przy goldzie , mozliwosc odpalania wszystkich mapek kupywania lepszych broni w is. Moim zdaniem lepiej kupic g1 zalezy jeszcze ile gdy kupujesz za g1 nie ma ograniczenia z lvlem i w MP sa fajniejsze bronie to tyle

Jesli pomoglem daj plusa

@Edit o i jeszcze bym zapomniał zaleze jeszcze na ile chcesz kupic premium

Edytowane przez bnseq1

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jezeli kupisz premium bedziesz mial dostep do itemow w IS ktore sa dostepne za premium.

Jesli kupisz G1 (zalezy ile) to duzo itemow nie kupisz..

Polecam Ci kup premke , wedlug mnie premka lepsza :)

Opublikowano

Oczywiste, że silver. Więcej dinarów, dłuższa ważność, 5 slot, długofalowa dostawa expa :D

Cena zaczyna się już od 18,90 na allegro, więc moim zdaniem warto.

Opublikowano

kup premke silver na 30 dni na allegro!!

licze na +

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano (edytowane)

Cheatmania to gdzie jest taniej ??????

tylko ze ja wlasnie nieche przelewem wszystko procz tego

Edytowane przez redark089

Kolekcjonuje +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...