Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież konta

ehem...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam problem.

Kuzyn z Niemiec miał konto 16 lvl i kupił sobie wczoraj retaila na FAMASA.

Dzisiaj mu ktoś zmienił emaila.

Nie wiem skąd znał login hasło do warrocka do emaila i skąd znał odpowiedź.

Kuzyn najprawdopodobniej ma wszystkie kody PSC dzięki którym dokonywał zakupów credytów.

Czy jest szansa odzyskania konta ?

Napisałem ticketa do g1 ,ale pisałem go za pomocą translate.google.pl

i drugie pytanie:

jaka jest szansa odzyskania konta ?

hersygna.png
Opublikowano

Myślę, że powinni Ci "oddać" konto, jeśli wyślesz wszystkie potrzebne rzeczy..

Szansa dla mnie to 70%.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Jesli znasz kody to moze odzyskasz.

Ale bedzie ciezko bo ktos zmienil emaila i haslo..

Szanse sa marne bo ktos zna emaila i haslo a to sa te najwazniejsze rzeczy do kradziezy konta :)

50% szansy daje.

Opublikowano

lipnie to wygląda ,ale będę próbować.

Kody już dsostałem. Mam 7 kodów oby wystarczyło

@edit

kuzyn używał jakichś gewneratorów i mam screeny jak koles pisze ,ze odda konto jezeli kupie mu retaila na ai aw.

jest to mozliwe ,aby za takie ssy g1 oddalo acc ?

hersygna.png
Opublikowano

Znając G1 jak dasz zdjęcie to będą podejrzewać fotomontaż.

Jeżeli znasz wszystko do konta i masz dowody na wszystko to ja daje szanse 50%.

Zbieram - !!

Mój Sprzęt:

System : Windows XP 32-bit SP 3

Karta Graficzna : Gainward GeForce GT 240 1GB

Pamięć : 2x1 GB

HDD : WD 500GB

Procesor : AMD Athlon 2x3,01 GhZ

Monitor : LG LCD 22" Flatron W2243S

Audio : Kino Domowe 5.1 :D (Nieźle Napier**la ^^)

Klawiatura + Myszka : Logitech EX 100

Opublikowano

no to znam poprzedniego emaila ,znam poprzednie haslo znam odp znam id i mam kody esn + te screeny.

szansa 50%/50% ?

Dobre i to poki co

hersygna.png
Opublikowano (edytowane)

Powiem ci tak znam dobry sposob na odzyskanie konta ja bym te konto odzyskal w 100% jesli masz all do konta czyli tak ID pas gry id pas gamerfirst + all kody jakie byly uzywane kupywane data konta jaka byla ( nie koniecznie ) anwer jaki byl tera sie tego nie uzywa + kod retaila najwazniejsze

po 2 ziomus nie klam ze ktos sie wlamal pewnie kupil famasa retaila i wymienial sie z kims i ktos go ojebal i zmienil se od reki pasy bo nie sadze zebylo inaczej nie wnikam

jak zawalisz tickety lub bedziesz pisal do nich z translate moga cie dlugo weryfikowac nawet odzyskanie takiego niby konta trwa kilka miech a nawet moga cie olac nie odpisac po 2 na odzyskanie konta nie pisze sie na gamerfirst

A skad wiem bo mi jebnol rok temu 58 lvl nie jaki ciota eqilovepixel (czyli kid Pixel ) olalem bo tickety nie pomagaly nic 7 miech pisania bylo na nic a jest nowy sytem strona pisania na odzyskania konta czyli konto odzyskalem w 2 tyg i bylo po sprawie nie podam ci linka bo nie chce mi sie szukac :)

tez mialem zmienione logi na gre i na g1 tak samo zmienil email ale ja mialem all kody do konta + all co bylo uzywane a on nie znal answer do niego wyslali wiadomosc ale nie zweryfikowal sie ze to bylo jego acc i mi odali :)

to co ci pousuwa dinary straci oni ci tego nie wroca wracaja ci konto jakie jest w obecnym stanie jak co napisz na priv to ci pomoge

Edytowane przez klakiero
Opublikowano

@up

po pierwsze kupywal retaila teraz za pomoca credytow wiec pomysl skad ma wziasc kod retaila ?

po drugie:

aby odzyskac konto to akurat pisze sie do g1:

g1 support warrock ask a question > account issues> reclaim lost/comp ...

hersygna.png
Opublikowano (edytowane)

@up

po pierwsze kupywal retaila teraz za pomoca credytow wiec pomysl skad ma wziasc kod retaila ?

po drugie:

aby odzyskac konto to akurat pisze sie do g1:

g1 support warrock ask a question > account issues> reclaim lost/comp ...

nie wiem czy jest czy nie bo nie kupuje retaila bo dla mnie szkoda real kasy na gre taka jaka jest warrock gdzie sa same haki

po 2 pisz se dalej tak jak piszesz tickety to czyli twoje odzyskanie konta jest w 50% max a nowego sposobu pewnie nie widziales nie czytales tylko zajmujecie sie hakami

moze poczekamy co bedzie jutro jak g1 z odpowiedzia go zaczaruje

Edytowane przez klakiero
Opublikowano

@up

bede probowal ,a jak jestes taki madry to powiedz o tym twoim sposobie ,bo passow ci na pewno nie podam

hersygna.png
Opublikowano

Ticketa wyślij. Jeśli zachował wszystkie kody ESN, to wypisz je w tickecie, a będą mieli 100% pewność że on jest właścicielem konta.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

powinni oddać konto ja miałem kiedyś tak że po długiej przerwie zagrałem 2mapki polazłem wbijac g1 i już passy nie nie pasowały tak samo jak e-mial wysłełem im kilkanaście kodów esn bo nie wiedziałem ktore są do tego acc no i po mieśiącu męki oddali ale to musisz pisać do nich na e-miala bynjmniej jak ja to napisałem to kazali pisać na mejla...

1378747514-U216092.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...