Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Kamer Moda do Metin2 PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak widać w temacie szukam kamer moda do Metin2 Pl. A jeśli jakiś jest to czy trzeba jakieś obejścia do HS. Z góry dziękuje i pozdrawiam!

Jeśli mnie lubisz, lub uważasz, iż Ci pomogłem to daj +. To przecież nie boli ;]

Opublikowano

Nie da rady ściągnąć. Pisze ,,link has expired" i się nie pobiera. Albo za długo wczytuje i jest za długi czas trwania ładowania strony i mi jej wgl nie wyświetla. To jest tylko jak już wciskam download. Czekam na dalsze propozycje.

Jeśli mnie lubisz, lub uważasz, iż Ci pomogłem to daj +. To przecież nie boli ;]

Opublikowano

O tym nie pomyślałem;] zaraz sprawdzę i jak Ci się będzie należało to dam + ;]

Opublikowano

Eh... Lipnie. Wywala cały czas pograć nie można... ;/

Tak samo mam na kamer modzie do EliteMT2 na początku coś mi wyskakiwało, żebym to kliknął aby mnie cały czas nie wylogowywało ale później już się to nie pokazywało i wywala cały czas... nie wiem czemu to już się nie pokazuje. Jeśli ktoś umie pomóc niech napisze...

Opublikowano

znaczy się jak chcę szybciej bić i to włączam i jak expie i szybciej bije to mnie wyłącza a nie wiem jak tego HS zablokować. Wcześniej mi się pojawiało takie coś co tam trzeba było włączyć i wtedy nie wywalało ale to na tym samym kamer modzie tylko, że na eliteMT2 i na Elite też mnie znowu wywala. Wczoraj jak włączałem, żeby szybciej biło to na początku wyskakiwał wiersz poleceń, metek mi sie minimalizował i wyskakiwało mi okienko w którym trzeba było włączyć cos już dokładnie nie pamiętam co bo nie przyglądałem się temu dokładniej

Opublikowano

ale chodzi o to, że na EliteMT2 miałek tak samo i na tym samym kamer modzie. Tylko, że coś mi wyskakiwało i jak to włączyłem to mnie już nie logało. Nawet mogłem włączyś sh na atak 999 i nic... nie kickało mnie wgl tylko, że teraz wgl nie chce to wyskakiwać. Wyskakuje wiersz poleceń a po tym właśnie to powinno się włączyć ale tylko na tym wierszu zostaje i odrazu ten wiersz poleceń się wyłącza.

Opublikowano

Czy ktoś może wie jak na tym modzie włączyć to okienko w którym włącza się coś i już nie wywala ciągle z serwa? bo na samym początku wyskakiwało a nie mam ss'a to bym pokazał o co mi chodzi... ;/

Opublikowano

Na PL te okno się nie pokazuje i nie używa się speedhacka na bicie, a na privie jeśli już ci nie wyskakuje to nie wiem czemu. Te okno nazywało się "FIX" czy jakoś tak.

Opublikowano

A nie można tego jakoś ręcznie włączyć albo to pobrać? bo jak tylko włączyłem sh na EliteMT2 to mi od razu wyskakiwało te ''FIX'' jak ty to nazwałeś a teraz wgl nie wyskakuje... może to trzeba jakoś ręcznie czy coś?