Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

26 sierpnia 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

26 sierpnia 2011 Po 17 latach jest premiera w Polsce Król Lew 3D najwspanialsza animacja wszech czasów

ktoś se wybiera ? wiem ze po takim kawałku czasu każdy zapomniał teraz jest okazja żeby sobie zobaczyć wschód słońca :P

Więcej na http://film.dziennik.pl/artykuly/349901,trojwymiarowy-krol-lew-na-koniec-lata.html

lub

http://www.filmweb.pl/Krol.Lew

Jeszcze tylko 6 dni do wielkiej premiery śmiem twierdzić ze obejrzy go więcej osób niż w 1994 Tylko w Polsce obejrzało go około 2150000 !! osób

Opublikowano

jezu no i co??

Kit że 3D ja moge sb obejrzeć w necie xD

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Jestem wściekły. Ta bajka to ulubiona bajka mojego dzieciństwa, mogę bez wstydu powiedzieć ze przy niej płakałem, i nawet teraz jak widze ostatnią scenę to łezka mi sie w oku kręci, a twórcy zrobili z niej kolejne gówno w 3D, gdyby filmy były dobre, to nie musiałyby być w 3D , a ja w 3D nie widze nic fajnego, wole ogląać filmy bez tego gówna. GRRR

63989389769756300986.png

Opublikowano

26' to koledzy poprawke mają. Bajek nie oglądam od 5 lat i nie zamierzam wrocic do nalogu z dziecinstwa. Chociaz przygoda Krula Lfa milo wspominam.

Opublikowano

jezu no i co??

Kit że 3D ja moge sb obejrzeć w necie xD

E tam

26' to koledzy poprawke mają. Bajek nie oglądam od 5 lat i nie zamierzam wrocic do nalogu z dziecinstwa. Chociaz przygoda Krula Lfa milo wspominam.

;<

@top

Nie chodzę do kina xD

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano (edytowane)

Czy tylko ja nie oglądałem nigdy tego gówna i nigdy nie ryczałem jak baba przzy scenie gdzie zdycha jakiś zwierzak ?

Kurwa ogarnijcie kto normalny płacze na filmach jakiś ?

TSZY DE GUFNO RZRE I SSIE !

Pozdro 600 666 !

Edytowane przez Anonymous �

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Każdy + motywuje do dalszej pracy !

Opublikowano

Czy tylko ja nie oglądałem nigdy tego gówna i nigdy nie ryczałem jak baba przzy scenie gdzie zdycha jakiś zwierzak ?

Kurwa ogarnijcie kto normalny płacze na filmach jakiś ?

TSZY DE GUFNO RZRE I SSIE !

Pozdro 600 666 !

zapłacisz za tę zniewagę Wkrótce dopadnie cie choroba przeklinam cię

Opublikowano

Pamiętam bajkę. Super była. Ale po co dają ją w 3D? Dużo nie dołożyli, a znowu miliony zgarną ;f

Opublikowano

mam przeczucie ze zarobi najwięcej w historii animacji około 850 Milionów wtedy zarobiła 690 milionów i jest na 3 miejscu na świecie