Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka. ;p z kumplem zastanawiamy się co kupić on chce z allegro. i teraz pada pytanie yangi czy kd ? nagradzam +/- nie piszcie "po co kupujesz dzieciaku na allegro grać nie umiesz ? " bo odrazu leci raport o spam ;) kupno to jego decyzja nie moja ja tylko chce się poradzić graczy z 75/80 lv + czyli bardziej zaawansowanych.

Combat 18.

Opublikowano

zależy od ceny zobacz po ile chodzą kamole a po ile 1kkk i co sie bardziej ci oplaca

aaa jak kupisz kamole to oczywiscie musisz je sellać po normalniej cennie kilka godzin...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jezeli dobrze cb zrozumialem to mowiac kd miales na mysli kamienie duchowe.Ja zainwestowal bym w kamienie dlaczego? Cena raczej drastycznie nie spadnie a jak by wzrosla to bylby czysty zarobek

Opublikowano

Polecam kupić yang.Nie trzymać ich tylko szybko coś kupić.Ja tak zrobiłem i za 10 zł jakieś 4 mieś temu na kupiłem a teraz sprzedaje :). I mam full kaski. Mentalem 75 lvl sobie dobrze nie zarobisz :)

Opublikowano

znaczy wiecie mi nie chodzi o sellanie kd za yangi tylko za ładne itemy . ostatnio koleś mi dał 3kd za 12 ku aury więc chyba mi się opłacało. miał 37 lv więc raczej miał kd z allegro. ale czy za kilka kd dostane np ładną stal. albo mieczyk ? coś takiego a nie za yangi ;d

Combat 18.

Opublikowano

Jeśli o to ci chodziło to zależy od serwera i od cen serwera. Jeśli kamyczki na serwerze na którym grasz są drogie to kamyczki kupuj.

Opublikowano

znaczy gram na onku i kamyki po 700kk ;/ więc nwm jeszcze nie do zamknięcia ;d

Combat 18.

Opublikowano

Patrząc na forum PL to lepiej KD większość itemów jest do kupna za kamole więc sprawa prosta ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...